Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 120 Sürekli İşçi Alımı İlanı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 120 Sürekli İşçi Alımı İlanı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 120 Sürekli İşçi Alımı İlanı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında Türkiye İş Kurumu aracılığıyla noter kurası ve sözlü mülakat usulü ile belirlenmek üzere 83 Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri, 27 Temizlik Hizmetleri ve 10 Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam 120 sürekli işçi alımının başvuru şartları ve ayrıntıları yer aldı.

Başvuru Tarihi, Kura Çekimi ve Mülakat Esasları

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 120 sürekli işçi alımı başvuru tarihi olarak İş-Kur internet sitesi üzerinden online olarak veya Kahramanmaraş Sütçü İmam İş-Kur il müdürlüğüne şahsen 31 Ağustos ile 4 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılması gerekiyor. Başvuru için gerekli şartları taşıyan adaylar arasında 15 Eylül 2020 saat 14,00’da üniversitenin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacak. Kura sonuçları üniversitenin web sitesinden 17 Eylül tarihinde duyurulacağı ilanda yer alıyor. Kura çekimi sonrasında mülakata hak kazanan adaylar Temizlik hizmetleri kadrosu için 22 Eylül 2020, Koruma ve Güvenlik Hizmetleri için 24 Eylül 2020 saat 09,00’da yapılacaktır.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 120 Sürekli İşçi Alımı Başvuru Şartları

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 120 sürekli işçi alımı başvuru şartları arasında; İlan başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını doldurmuş olma ve 36 yaşından gün almamış olma, Hasta ve Yaşlı Bakım Elamanı pozisyonu için ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının, ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarının birinden mezunu olma, Adayların Türkiye iş Kurumu’nda (İŞKUR) ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla belirtilen eğitim düzeylerinden mezun olma, 7 Kişilik erkek koruma güvenlik hizmetleri kadrosuna başvuracak adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, İlanın yayımlandığı tarih itibari ile Kahramanmaraş il ve ilçelerinde ikamet ediyor olma.

Başvuru Şartları ve İŞKUR İlan Numaraları

83 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı için 00005657092 numaralı ilan ile Ortaöğretim Kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından mezun olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

27 Temizlik Görevlisi (Hastane) elemanı için 00005657036 numaralı ilan ile; Vardiya usulü çalışmasına ve temizlik görevini yapmasına engel bulaşıcı hastalığı / sağlık sorunu (ruhsal ve fiziksel) olmamak. Kahramanmaraş İl ve İlçe Sınırları içinde ikamet ediyor olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

3 Güvenlik Görevlisi (Hastane) alımı için 00005657018 numaralı ilan ile Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olan ve en az lise mezunu olan adayların başvuruları geçerli sayılacaktır.

Son olarak 7 Güvenlik Görevlisi (Hastane) personel alımı için 00005656994 numaralı ilan aracılığı ile Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartlarına uygun adaylar istihdam edilecektir.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 120 Sürekli İşçi Alımı İlanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın