Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS Puanı ile Memur Alımı Yapacak

Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS Puanı ile Memur Alımı Yapacak
Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS Puanı ile Memur Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak ve En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk fakültelerinden ya da denkliği ilgili makamlar tarafından kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak gerekiyor.

KAMU DENETÇİLİĞİ PERSONEL ALIMI

Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcısı alımı için son başvuru tarihi 29.11.2021 olarak bildirildi.

Aşağıda belirtilen resmi kurum sitesi üzerinden adayların başvuru gerçekleştirilmesi gerekmekte.

https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

 

kamu-denetciligi.jpg

 

UZMAN YARDIMCILIĞI ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

En az 4 yıllık lisans eğitimi veren siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakültelerinden ya da bu fakültelere denkliği ilgili makamlar tarafından kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının ilk günü itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmak (01.01.1986 ve daha sonra doğanlar başvurabilecektir.) ve işletim sistemi olarak Microsoft Office programları Word, excel, powerpoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olmak.

Sınav başvuruları 15 Kasım 2021 günü başlayıp 29 Kasım 2021 günü mesai saati bitiminde sona erecektir ve adayların kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Giriş Sınavına başvuranlardan gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya belge verdiği tespit edilenlerin sınav sonuçları geçersiz sayılarak atamaları yapılmaz ve kişilerin askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Sözlü sınava katılmaya hak kazananların listesi kurumun internet sitesinde (www.ombudsman.gov.tr) ilan edilecektir ve başvuru sahiplerinin görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS Puanı ile Memur Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın