Kamu Hastanesi En Az Lise 11 Kamu Personeli Alımları

Kamu Hastanesi En Az Lise 11 Kamu Personeli Alımları
Kamu Hastanesi En Az Lise 11 Kamu Personeli Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları yayınlandı. Necmettin Erbakan Üniversitesinin Rektörlüğü tarafından İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre en az lise mezunu boş kontenjanlara 11 adet temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek.

Alımı yapılacak unvanlar

Kurum tarafından yayınlanan ilanda alımı yapılacak unvanlar 6 Güvenlik görevlisi ve 5 temizlik görevlisi alımı gerçekleştirileceği rektörlükçe açıklandı.

Başvuru Tarihleri

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyenler için rektörlük tarafından belirtilen süreler 22 Mart 2021 tarihi ile 26 Mart 2021 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden Online olarak veya Alo 170 İŞKUR hattı üzerinden başvuru yapabilirler.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Daimi olarak istihdam edeceğini onaylamak, Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olan, iç ve dış mekânda vardiyalı çalışma düzenini kabul etme şartları aranmaktadır.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartları: 657 sayılı devlet kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıma, Başvuru yapcak adayların çalışmaya engel durumunun olmaması, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olma, Askerlik ile ilişiği olmama, En az Lise veya Dengi mezunu olma, 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait, Mutfak hizmetleri, yemekhane ve yemekhane hizmetlerinde çalışmaya engel durumu olmama, Konya’da ikamet ediyor olma, 18 yaşını tamamlamış olma, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları aranmaktadır.

Güvenlik Görevlisi Alımı: 657 sayılı devlet kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıma, Başvuru yapcak adayların çalışmaya engel durumunun olmaması, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olma, Askerlik ile ilişiği olmama, en az ön lisans mezunu olma, B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, 3 Yıllık tecrübeye sahip olma, 18 yaşını tamamlamış olma, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Kamu Hastanesi En Az Lise 11 Kamu Personeli Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın