Kamu İhale Kurumu 20 Personel Alımı Yapıyor

Kamu İhale Kurumu 20 Personel Alımı Yapıyor
Kamu İhale Kurumu 20 Personel Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu İhale Kurumu tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre alınacak 20 personelin Kamu İhale Uzman Yardımcısı olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru zamanı

Başvurular 18 Ocak 2021 tarihinde başlayacak ve 29 Ocak 2021 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

Başvuru şekli ve yeri

Başvuruların mevcut pandemi nedeniyle elektronik olarak yapılması esas olup, adayların şahsen veya posta yoluyla yapacağı başvurular da kabul edilecektir.

Adaylar için sınav zamanı ve yeri

Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Yazılı sınav, Kurumca ya da bu yönde alınacak karar üzerine muhatap Kurumla İdare arasında düzenlenecek protokol kapsamında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı ve/veya yükseköğretim kurumlarından biri tarafından 25 Şubat 2021 tarihinde Ankara’da yapılacak olup, sözlü sınav tarihi yazılı sınavı kazanan adaylara bilahare bildirilecektir.

Adaylarda aranan genel nitelikler

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, En az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının tabloda belirtilen fakülte / bölümlerinin birinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak (1 Ocak 1986 tarihinde ve bu tarihten sonra doğmuş olanlar), Sağlık yönüyle ilgili görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak, ÖSYM tarafından (A) grubu kadrolar için 2019 ve 2020 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) tabloda belirtilen puan türlerinden (2. ve 3. Grupta yer alan puan türlerinin herhangi birinden) 80 (seksen) ve üzeri puan almış olmak ve en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere yapılan sıralamada, atama yapılacak kadro sayısının 20 (yirmi) katı aday arasına girmiş olmak (son sıradaki aday ile aynı puana sahip olan adaylar da yazılı sınava kabul edilecektir), Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya erteletmiş olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak (Müracaat tarihinde askerliğinin bitmesine 2 ay veya daha az süresi kalmış olan adaylar da bu durumlarını belgelendirmeleri kaydıyla sınava başvurabilir) şartları aranmaktadır.

Başvuru için istenen belgeler

Yükseköğretim diploması veya diploma denklik belgesi ya da geçici mezuniyet belgesi, yurtdışında eğitim görenler için diploma denklik belgesi veyahut “e- Devlet” uygulaması üzerinden alınan ve üstündeki barkod numarası ile doğruluğu teyit edilebilen Yükseköğretim Mezun Belgesi, 2019 veya 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuç belgesi (Üstündeki barkod numarası ya da onay kodu ile doğruluğu teyit edilebilen) ve Son altı ay içinde çekilmiş fotoğraf istenmektedir.

1. Grup Uzman Yardımcısı için aranan nitelikler (5 personel)

Hukuk Fakültesi mezunu olmak ve KPSSP4 puanı almış olmak.

2. Grup Uzman Yardımcısı için aranan nitelikler (5 personel)

İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunu olmak ve KPSSP18, KPSSP23, KPSSP28 ve KPSSP33 puan türlerinden en az 80 puan almış olmak.

3. Grup Uzman Yardımcısı için aranan nitelikler (10 personel)

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Enformasyon Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Yazılım Mühendisliği, Yazılım Geliştirme,Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (7 personel) ve İnşaat Mühendisliği (3 personel) Fakültelerinden mezun olmak ve KPSSP1 ve KPSSP2 puan türlerinden en az 80 puan almış olmak.

Başvuru kılavuzu.

Kamu İhale Kurumu 20 Personel Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın