Kamu KPSS’siz Belediye Öğretmen Alımı

Kamu KPSS’siz Belediye Öğretmen Alımı
Kamu KPSS’siz Belediye Öğretmen Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye öğretmen alımı yapıyor. Kamu bünyesine yeni 18 yaşından büyük ve daimi 8 Eylül 2021 tarihi ile 14 Eylül 2021 tarihleri arasında kamu 3 kişi istihdam yapacak. KPSS’siz alıma müracaat nasıl yapılacak.

Belediye Öğretmen Alımı

Çanakkale Belediyesi bünyesine alınacak olan 3 eleman alımı Belediye bünyesindeki kreşlerde ve Çanakkale Belediyesi’nin çalışma sahasında sürekli olarak yapılacak.

Başvuru yapacak adaylar için 2 farklı pozisyon bulunuyor; ingilizce öğretmenliği ve okul öncesi öğretmenliği.

Başvuru yapacak adaylar müracaatlarını şahsen Çanakkale Belediyesi Kariyer Ofisi Lise Caddesi Belediye İş Merkezi 88 nolu işyerine yapacaklar.

Başvuru genel şartlar

Başvuru yapılacak iki pozisyon içerisinde aynı şartlar bulunuyor; T.C vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmamış olmak.

Başvuru özel şartlar

İngilizce Öğretmenliği için müracaat yapacak adayların üniversitelerin İngilizce öğretmenliği bölümünden lisans seviyesinde mezun olması gerekmektedir ve hemde askerlikle ilişiği bulunmaması, ileri düzey İngilizce bilmesi, mesleki deneyime sahip olması da aranan şartlar arasında.

Okul Öncesi Öğretmenliği için müracaat yapacak adayların üniversitelerin çocuk gelişimi bölümlerinden ya da okul öncesi öğretmenliğinden önlisans ve lisans seviyesinde mezun olması gerekmektedir ve hemde askerlikle ilişiği bulunmaması, mesleki deneyime sahip olması da aranan şartlar arasında yer almakta.

Kamu KPSS’siz Belediye Öğretmen Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın