Kamu Kurumları 439 İşçi Memur Alımları Başvuru Detayları

Kamu Kurumları 439 İşçi Memur Alımları Başvuru Detayları
Kamu Kurumları 439 İşçi Memur Alımları Başvuru Detayları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu kurumları Resmi Gazete’de ve İŞKUR’da yayımlanan ilanlarda alınacak 439 personelin kurumlar bünyesinde Daimi Kadroda İşçi ve Sözleşmeli Memur kadrosunda kurumlar bünyesinde istihdam edileceğini belirtti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 93 Güvenlik Görevlisi ve Hastane Hizmetlisi alımı ilanı.

Güvenlik Görevlisi için aranan nitelikler 

En az ilköğretim en fazla orta öğretim mezunu olmak, Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak (silahsız), Başvurusunun son günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak, Güvenlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yer alan iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak ve Trabzon merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Hastane Hizmetlisi için aranan nitelikler 

Ortaöğretim kurumlarının Hasta ve Yaşlı Hizmetleri alanının Engelli Bakımı, Hasta Bakımı ve Yaşlı Bakımı ya da Sağlık Hizmetleri Alanının Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım Teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak, Hasta bakımı ve temizliği işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yer alan iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak ve Trabzon merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 23 Haziran 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 10 Temmuz 2020 tarihinde 13:00 – 18:00 saatleri arasında KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00005543605 ve 00005543785’dir.

İskenderun Teknik Üniversitesi 5 personel alım ilanı.

Güvenlik Görevlisi için aranan şartlar (2 Erkek 1 Bayan personel)

En az İlköğretim mezunu olmak, Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına, Belgesine sahip olmak, Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, Bunun yanında 5188 sayılı kanunda belirtilen sağlık şartlarına haiz olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (Devriye gezilmesi için zaruridir) ve Hatay il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Elektrikçi için aranan şartlar 

En az İlköğretim mezunu olmak, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmiş ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen kurumlardan alınmış olan Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak veya alanında Ustalık Belgesine sahip olmak, 5 (Beş) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. (Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Dökümü veya bonservis ile belgelemek), Üniversitenin tüm işyerlerinde iç ve dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmadığını belgelemek ve Hatay il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

İnşaat İşçisi için aranan şartlar 

En az İlköğretim mezunu olmak, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmiş ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen kurumlardan alınmış olan İnşaat İşçisi Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak, Üniversitenin tüm işyerlerinde iç ve dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmadığını belgelemek ve Hatay il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 23 Haziran 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 7 Temmuz 2020 tarihinde 12:00 – 13:00 saatleri arasında İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Konferans Salonunda yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan numaraları 00005544634, 00005544577, 00005544658 ve 00005545002’dir.

Çukurova Üniversitesi 295 sözleşmeli Sağlık Personeli alım ilanı.

Çukurova Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yapılan açıklamaya göre 295 personelin sözleşmeli kadroda 175 Hemşire, 4 Biyolog, 3 Diyetisyen, 3 Eczacı, 3 Fizyoterapist, 5 Laborant, 30 Sağlık Teknikeri, 50 Röntgen Teknisyeni, 2 Psikolog ve 20 Diğer Sağlık Personeli olarak sağlık araştırma ve uygulama hastanesi bünyesinde görevlendirileceği belirtildi.

Adaylarda aranan genel şartlar

Başvuracak adaylarda 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak, Erkek Adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak, Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmiş olmak, Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve 2018 yılı KPSS (B) grubu KPSS(P3), KPSS (P93), KPSS(P94) sınav sonuç belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru işlemleri 3 Temmuz 2020 tarihine kadar yapılabilecektir.

Başvuru kılavuzu.

Mustafa Kemal Üniversitesi 46 sözleşmeli Sağlık Personeli alım ilanı.

Mustafa Kemal Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yapılan açıklamaya göre 46 personelin sözleşmeli kadroda 20 Hemşire, 3 Ebe, 2 Diyetisyen ve 21 Sağlık Teknikeri olarak üniversite sağlık uygulama ve araştırma hastanesi bünyesinde görevlendirileceği belirtildi.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kurumlarıyla ilişiği kesilmemiş olmak veya sözleşmesi fesih edilmemiş olmak, Gece veya gündüz vardiyalı çalışmaya engel hali bulunmamak, Herhangi bir Kurumda 4/B sözleşmeli olarak istihdam edilenlerden; hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda belirlenen istisnalar hariç, sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren en az bir yıl geçmiş olmak, 2018 KPSS (B gurubu) sınavına girmiş olmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını, bu ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren (19 Haziran 2020) 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversite web sayfasından Online olarak yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Kurumları 439 İşçi Memur Alımları Başvuru Detayları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın