İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı BEYTAŞ A.Ş. yaptığı açıklamada alınacak 135 personelin geçici kadroda Aşçı Yardımcısı, Balık Izgara Ustası, Balık Sıcak Ustası, Balık Soğuk Ustası, Barista, Bulaşıkçı, Çorba Ustası, Garson, Hostes (Karşılama Personeli), Komi, Simit Açma ve Ekmek Ustası, Temizlik Elemanı ve Teknik Personel (Elektrik) olarak kurum bünyesinde görev yapmak üzere alınacağını belirtti.
Adaylarda aranan genel nitelikler
Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı), Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Vardiyalı çalışabilecek olmak, Emekliliğe hak kazanmamış veya emeklik olmamak ve Beykoz ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.
Aşçı Yardımcısı için aranan nitelikler (Geçici 14 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Sebze, Meyve, Kırımızı et ve Balıklarla ilgili istenen kesme ya da parçalama vs işlemlerini yapabilmek, 20 – 35 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Balık Izgara Ustası için aranan nitelikler (Geçici 4 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Balık mutfağına hakim olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Balık Sıcak Ustası için aranan nitelikler (Geçici 5 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Balık mutfağına hakim olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Balık Soğuk Ustası için aranan nitelikler (Geçici 5 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Balık mutfağına hakim olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Barista için aranan nitelikler (Geçici 13 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Bar stok kontrolü yapabilecek, cimbali tip kahve makinesi kullanabilen, Milkshake frozen hazırlayabilmek, 25 – 40 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Bulaşıkçı için aranan nitelikler (Geçici 7 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Kimyasal ve endüstriyel bulaşık makinesi kullanabilmek, 20 – 40 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Çorba Ustası için aranan nitelikler (Geçici 1 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Çorba kültürüne hakim her gün en az 6 çeşit çorba yapabilecek olmak, 25 – 45 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Garson için aranan nitelikler (Geçici 28 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, 20 – 30 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Hostes (Karşılama Personeli) için aranan nitelikler (Geçici 6 Personel)
En az Ortaöğretim tercihen Turizm Otelcilik mezunu olmak, Diksiyonu düzgün olmak, 20 – 30 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Komi için aranan nitelikler (Geçici 42 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Garsonlara yardımcısı olabilecek, 18 – 25 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Simit Açma ve Ekmek Ustası için aranan nitelikler (Geçici 2 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Ekmek simit poğaça yapabilecek, 20 – 45 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Temizlik Elemanı için aranan nitelikler (Geçici 7 Personel)
En az İlkokul mezunu olmak, Gün boyu temizlik yapabilecek olmak, 20 – 40 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Teknik Personel (Elektrik) için aranan nitelikler (Geçici 1 Personel)
Mesleki eğitim veren okulların ilgili bölümünden mezun olmak, 20 – 45 yaş arasında olmak, Hijyen belgesine sahip olmak (MEB onaylı) şartları aranmaktadır.
Başvuruda istenen belgeler
Başvuru formu (Başvuru sırasında verilecek) ve Adli sicil belgesi istenmektedir.
Adaylar için son başvuru tarihi 12 Haziran 2020’dir.