Kamu Kurumu 50 Yaş Şartlı Kamu Personeli Alacak

Kamu Kurumu 50 Yaş Şartlı Kamu Personeli Alacak
Kamu Kurumu 50 Yaş Şartlı Kamu Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR internet sayfası üzerinden yayınlanan memur alımı ilanlarına göre park ve bahçelerde dikim işçisi olarak çalışabilecek beden işçisi alımı yapıyor.

Başvuru Şartları neler nasıl başvurulur?

Başvuru yapacak adayların park ve bahçelerde dikim işçisi olarak çalışabilmek.

Dışarıda çalışmaya engel bir durumu bulunmaması, temizlik işlerini yapabilmek, 18 yaşını doldurmuş olmak, erkek adayların vatani görevini yapmış olma ve son olarak adaylardan en fazla yaş koşulu olarak 50 yaşını geçmemiş olması koşulu aranmaktadır gerekiyor.

En az ilköğretim mezunu olmak, engelli olmak, emekli olmamak, emeklilik koşullarını taşımamak, şartlarına sahip adaylar müracaatlarını kolaylıkla yapabileceklerdir. Engelli eleman alımı olarak yapılıyor.

Bilecik il sınırları içinde ikamet Şartı

Yapılan Açıklama

“Bilecik kayı gıda temizlik turizm endüstri ve ticaret aş firmasında park ve bahçelerde dikim işçisi olarak çalışabilecek, temizlik işlerini yapabilecek, saha çalışmaları(dışarıda) uygun, 50 yaşını aşmamış engelli personeller alınacaktır.”

Başvuru Şekli ve Tarihi

Başvuru yapmaya hak kazanan gerekli olan belgelere sahip müracaat koşullarını taşıyan adaylar müracaatlarını İŞKUR internet sayfası üzerinden 00006266947 İŞKUR iş ilan numarası üzerinden yapabileceklerdir.

Başvuru yapmaya hak kazanan gerekli olan belgelere sahip müracaat koşullarını taşıyan adaylar müracaatlar 9 Eylül 2021 tarihinde başlamış olup en geç müracaatların ise 4 gün içinde 13 Eylül 2021 tarihinde bitmiş olacaktır.

Kamu Kurumu 50 Yaş Şartlı Kamu Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın