Kamu Kurumuna İşçi Alımı Ve Güvenlik Alımı Yapılacak

Kamu Kurumuna İşçi Alımı Ve Güvenlik Alımı Yapılacak
Kamu Kurumuna İşçi Alımı Ve Güvenlik Alımı Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başvuru işlemlerinde bulunacak olan bütün bay ve bayan adayların kurum tarafından açıklanmış olan öğrenim ve genel şartları taşıması gerekmekte.

KAMU İŞÇİ ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Muğla işçi alımı için son başvuru tarihi 16.11.2021 olarak bildirildi.

Başvuru yapmak isteyenler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı 48000 Menteşe/Muğla adresine şahsen veya posta yoluyla müracaat yapılacaktır.

 

universite-isci-alimi.jpg

 

KAMU GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans programından mezun olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 2020 KPSS P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak ve başvuru bitim tarihi itibariyle 30 (otuz) yaşından gün almamış olmak.

2020 KPSS P93 puan türünden en az 70 puan almış olmak, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve açık ve kapalı sahalarda gerekli şekilde çalışabilmeli.

Ortaöğretim Kurumlarının “Elektrik-Elektronik Teknolojisi” alanından mezun olmak, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak.

Ortaöğretim Kurumlarının “Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme” alanından mezun olmak, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve Belgelendirmek kaydıyla, mezuniyet sonrası “Sıhhi Tesisat” alanında en az 2 (iki) yıl iş tecrübesine sahip olmak.

Kamu Kurumuna İşçi Alımı Ve Güvenlik Alımı Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın