Kamu Memur Alımı, Zabıta Alımı Ve İtfaiye Eri Alımı Yapılacak

Kamu Memur Alımı, Zabıta Alımı Ve İtfaiye Eri Alımı Yapılacak
Kamu Memur Alımı, Zabıta Alımı Ve İtfaiye Eri Alımı Yapılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu personel alımı yapılması için açıklanmış ilanlar için iş başvurusu yapacak olan adayların KPSS P93 65 puan almış olmaları ve Kamu Personel Seçme Sınavından alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden belirtilen asgari KPSS puanını almış olmaları gerekiyor.

KAMU MEMUR, İTFAİYE ERİ VE ZABITA ALIMI

Zeytinburnu belediyesi işçi alımı son başvuru tarihi 15.11.2021 olarak bildirildi.

Görev almak isteyenler başvuru işlemleri için Tefenni Belediye Başkanlığı Yokuş Mah. Burdur Cad. No: 2 Tefenni / Burdur Yazı İşleri Müdürlüğü’ne müracaatlarını yapabileceklerdir.

 

kamu-zabita-memur-alimi.jpg

 

KAMU PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Memur alımı ilanları için başvuru yapacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programlarının birinden mezun olmak. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğüne dair belgeye sahip olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Zabıta alımı ilanları için başvurmak isteyenlerin herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve İşletme, İktisat veya Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak. En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir.

İtfaiye eri alımı için başvurmak isteyenlerin KPSS 60 puan almış olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve Herhangi bir önlisans programından mezun olmak En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor.

Kamu Memur Alımı, Zabıta Alımı Ve İtfaiye Eri Alımı Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın