Kamu Üniversiteleri En Az Lise Mezun 11 Kamu Personeli Alımları

Kamu Üniversiteleri En Az Lise Mezun 11 Kamu Personeli Alımları
Kamu Üniversiteleri En Az Lise Mezun 11 Kamu Personeli Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere 6 Büro Personeli, 1 Şoför ve 1 Teknisyen ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere 1 Mühendis, 1 Teknisyen ve 1 Büro Personeli alınacağı belirtildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi için aranan genel özellikler

Başvuracak adaylarda 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek akıl veya beden hastalığı bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak artları aranmaktadır.

Mühendis için aranan özellikler 

Bilgisayar Mühendisliği Lisans programından mezun olmak ve KPSSP3 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Teknisyen için aranan özellikler

İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans programından mezun olmak, Afet Bilinci Sertifikasına, Bilgi ve Sistem Güvenliği Geliştirme Sertifikasına, Eğitimcinin Eğitimi Sertifikasına, Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Türlü Çöp ve Atık Maddeler ile İlgili İşler Sertifikalarına sahip olmak, Mezuniyet sonrası alanında en az 1 (bir) yıl çalışmış olmak ve KPSSP93 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Büro Personeli için aranan özellikler

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak, Yönetici Asistanlığı Sertifikasına, Dosyalama ve Arşivleme Geliştirme ve Uyum Eğitimi Sertifikasına, MEB onaylı Autocad Sertifikasına, Veri Analizi ve Raporlama Uzmanlığı Sertifikalarına sahip olmak ve KPSSP93 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için başvuru şekli ve zamanı

Başvuru yapmak isteyen adaylar; kurum internet adresinde bulunan Başvuru Talep Formu’nu bilgisayar ortamında doldurup, çıktısını alarak istenilen belgelerle birlikte ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihi (20 Temmuz 2020) izleyen 15. gün mesai bitimine (17:00) kadar “Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Hamidiye Külliyesi, Tıbbiye Cad. No:38 Selimiye, Üsküdar, İstanbul) adresine şahsen başvuru yapacaklardır.

Başvuru kılavuzu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Büro Personel için aranan şartlar (3 Personel)

Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı Önlisans programlarının birinden mezun olmak, 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P93) 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Büro Personel için aranan şartlar (1 Personel)

Maden Teknolojisi, Mermer Teknolojisi, Doğal Yapı Taşları Teknolojisi Önlisans programlarının birinden mezun olmak, 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P93) 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Büro Personel için aranan şartlar (2 Personel)

Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi lisans programından mezun olmak ve 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P3) 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Şoför için aranan şartlar (1 Personel)

Herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak, E sınıfı ehliyete sahip olmak, En az 5 yıl (E sınıfı ehliyet kapsamında) şoförlük konusunda iş tecrübesi olmak ve bunu belgelendirmek ve 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknisyen için aranan şartlar (1 Personel)

Ortaöğretim Kurumlarının Ahşap Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı ve Dallarından mezun olmak ve 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) 70 ve üzeri puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar kurum internet sitesinde ilan tarihi (20 Temmuz 2020) itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte 7 Ağustos 2020 tarihine kadar Personel Dairesi Başkanlığına şahsen müracaat edeceklerdir.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Üniversiteleri En Az Lise Mezun 11 Kamu Personeli Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın