Kamu Üniversitesi En Az İlkokul Mezun 5 İşçi Alımı Açıklandı

Kamu Üniversitesi En Az İlkokul Mezun 5 İşçi Alımı Açıklandı
Kamu Üniversitesi En Az İlkokul Mezun 5 İşçi Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iğdır Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 5 personelin sürekli işçi kadrosunda bahçe bakım elemanı olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar için son başvuru tarihi 11 Aralık 2020 tarihidir. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak, Alo 170 veya e-Devlet adresinden yapılabilecektir

Adaylarda aranan nitelikler

En az ilkokul mezunu olmak, Başvurunun son gün itibarıyla 18 yaşını tamamlamış 35 Yaşından gün almamış olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Iğdır il ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Peyzaj ile ilgili Önlisans/lisans programlarının birinde mezun olmak veya Bağ Bakımı, Peyzaj, Peyzaj Bahçıvanı, Bahçıvanlık, Uygulamalı Bahçıvanlık veya bağ bahçe işleri ile ilgili belge veya sertifikalardan birine sahip olup bu belgelerle ilgili 24 ay sigortalı olarak çalıştığını belgelendirmek (SGK Hizmet dökümüyle belgelendirmek) şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Nüfus Cüzdanı fotokopisi, İkametgâh Belgesi (Kare kodlu veya barkotlu e-Devlet çıktısı kabul edilecektir), 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Belgesi (Kare kodlu veya barkotlu e-Devlet çıktısı kabul edilecektir.), Diploma veya mezuniyet/sertifika belgesi. (Kare kodlu veya barkotlu e-Devlet çıktısı kabul edilecektir.), Erkek adaylar için askerlik belgesi. (Kare kodlu veya barkotlu e-Devlet çıktısı kabul edilecektir.), Ehliyet fotokopisi ve SGK Hizmet döküm cetveli veya sigortalı çalıştığına dair belge istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Üniversitesi En Az İlkokul Mezun 5 İşçi Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın