Kamu Üniversitesi Ortalama 16 000 TL Maaş İle Personel Alımı

Kamu Üniversitesi Ortalama 16 000 TL Maaş İle Personel Alımı
Kamu Üniversitesi Ortalama 16 000 TL Maaş İle Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü tarafından yayınlanan personel alımı ilanına göre Üniversite Bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 Farklı unvanda ortalama 16 Bin TL maaş ile personel alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar Belirtilen başvuru tarihleri arasında İstenile belgeler ile birlikte adaylarda aranan genel şartları yerine getirdikten sonra başvurularını Şahsen veya posta yolu müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar 22 Mart 2021 tarihi ve 21 Nisan 2021 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Başvuru formu, Lisans diploması veya okul çıkış belgesi, Eğitimini yurt dışında tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin onaylı örneği, Mesleki tecrübeyi gösteren belge, KPSS Sonuç Belgesi, İngilizce bildiğini belgeleme, Son üç ay içinde alınmış Adli Sicil Belgesi, Erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren belge şartları aranmaktadır.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

657 sayılı devlet kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıma, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olma,

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olma, Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmaması en az KPSS 70 puan almış olma şartları aranmaktadır.

İlan duyurusu.

Kamu Üniversitesi Ortalama 16 000 TL Maaş İle Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın