Kamu Üniversitesi Personel Alımı Son Günler

Kamu Üniversitesi Personel Alımı Son Günler
Kamu Üniversitesi Personel Alımı Son Günler
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversitelere kamu personeli memur alımları kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından istihdam edilmek üzere sözleşmeli kadrolara en az lise mezunu personel alımları yapılacak. KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak alımları için sözlü veya uygulama sınav yapılmayacaktır. Memur alımı başvurularına, başvuru şartlarına ve başvuru sürecine dair tüm ayrıntıları bu haberimizde ulaşabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri

Başvurular 9 Mart 2021 tarihinde başlamıştı. Son gün olarak 23 Mart 2021 Tarihini gösteren kurum için son günler olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyen adaylar Başvurularını Üniversitenin Personel daire başkanlığına Şahsen veya posta yolu başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Posta gecikmesinden dolayı başvuruların reddedilmesi kurum tarafından üstlenilmeyecektir.

Alımı Yapılacak Unvanlar Ve Alım Şartları

1 Tekniker alımı için Makine, Bilgisayar Destekli Makine, Mekatronik önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 Teknisyen alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak gerekiyor.

1 Tekniker alımı için Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

1 Tekniker alımı için İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Kamu Üniversitesi Personel Alımı Son Günler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın