Kamu Üniversitesi Sınavsız 6 Büro Personeli Tekniker Alıyor

Kamu Üniversitesi Sınavsız 6 Büro Personeli Tekniker Alıyor
Kamu Üniversitesi Sınavsız 6 Büro Personeli Tekniker Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre 6 personelin 1 Tekniker ve 5 Büro Personeli olarak üniversite bünyesinde görevlendirileceği belirtildi.

Tekniker için aranan nitelikler

Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi Ve Programlama, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgi Güvenliği Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak, KPSSP93 puanı almış olmak, Alanında en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmak ve bunu belgelendirmek şartları aranmaktadır.

Büro Personeli için aranan nitelikler (2 Personel)

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü veya Uluslararası İlişkiler lisans programı mezunu olmak, Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) İngilizce dilinden en az 60 puan almış olmak, KPSSP3 puanı almış olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak, En az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu belgelendirmek şartları aranmaktadır.

Büro Personeli için aranan nitelikler (1 Personel)

Herhangi bir lisans programından mezun olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar teknik servis ustalık belgesine sahip olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ağ işletmenliği ustalık belgesine sahip olmak, En az iki programlama dili bilmek ve bunu belgelendirmek, KPSSP3 puanı almış olmak, En az 10 yıl hastane bilgi yönetimi ve sistemleri konusunda tecrübe sahip olmak ve bunu belgelendirmek şartları aranmaktadır.

Büro Personeli için aranan nitelikler (2 Personel)

Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak, En az 40 saat etkili konuşma ve diksiyon eğitimi sertifikası sahibi olmak, KPSSP93 puanı almış olmak, En az 3 yıl iş tecrübesine sahip olmak ve bunu belgelendirmek şartları aranmaktadır.
 
Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını, bu ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren (1 Temmuz 2020) 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversite Personel Daire Başkanlığına Üniversite web sayfasında yer alan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. 

Posta / kargo yoluyla yapılacak başvurularda yaşanabilecek gecikmelerde ve eksikliklerde Üniversite sorumlu olmayacaktır.

Başvuruda istenen belgeler

KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, Başvuru formu, ( Üniversitemiz web sayfasından temin edilecektir), Diploma veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi, Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi, Fotoğraf, (1 adet), Yabancı Dil Sonuç Belgesi, (İlan şartlarında belirtiliyor ise) 5- Askerlik Durum Belgesi, (Erkek adaylar için), Tecrübe belgesi, (istenen unvana ilişkin tecrübe belgesi ve SGK prim dökümü), Adli Sicil Kaydı (E-Devlet üzerinden alınan belge kabul edilecektir)

Başvuru kılavuzu.

Kamu Üniversitesi Sınavsız 6 Büro Personeli Tekniker Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın