Kamu Üniversitesi Sınavsız En Az Lise Mezunu 65 Personel Alacak

Kamu Üniversitesi Sınavsız En Az Lise Mezunu 65 Personel Alacak
Kamu Üniversitesi Sınavsız En Az Lise Mezunu 65 Personel Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre alınacak 65 personelin 44 Hemşire, 17 Sağlık Teknikeri, 2 Ebe ve 2 Fizyoteraspist olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar başvurularını ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günü (9 Aralık 2020) izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversiteye şahsen yapacaklardır. 

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, 657 sayılı kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak, Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik şartı aranmamaktadır, Lisans mezunları için KPSSP3,Ön Lisans mezunları için KPSSP93, Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 (B) grubu süresi geçmemiş sınav sonuç belgesine sahip olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumumun bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak şartları aranmaktadır.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (36 Personel)

Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu olmak.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 6 yıl çalışmış olmak, Organ Nakli Koordinatörlüğü sertifikasına sahip olmak.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 4 yıl çalışmış olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 2 yıl Organ Nakli Hemşireliği tecrübesine sahip olmak.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 4 yıl yoğun bakım deneyimi olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, kan ve kan ürünleri transfüzyon konusunda eğitim almış olmak.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde sağlık hizmetlerinde en az 8 yıl çalışmış olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, PICC Line (Periferden yerleştirilen santral kateterin takılması) eğitim almış olmak.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (4 Personel)

Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 3 yıl yoğun bakım deneyimi olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, kan ve kan ürünleri transfüzyonu hizmetleri konusunda yada diyaliz işlemleri konularında eğitim almış olmak.

Fizyoterapist İçin Aranan Nitelikler (2 Personel)

Fizyoterapi bölümü lisans mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 5 yıl deneyimi olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, kanser hastalarında egzersiz ve uygulama teknikleri konularında eğitim almış olmak.

Ebe İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Ebelik bölümü lisans mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 2 yıl doğumhane deneyimi olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, anne sütü ve emzirmenin önemi konusunda eğitim almış olmak.

Ebe İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Ebelik bölümü lisans mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 8 yıl deneyimi olmak, NRP sertifikasına sahip olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (2 Personel)

Önlisans Tıbbi Laboratuar Teknikleri Bölümü mezunu olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Önlisans Radyoterapi teknikerliği mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 4 yıl deneyimi olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, Radyasyondan korunma, güvenlik ve yönetmelik konularında eğitim almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (7 Personel)

Önlisans Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik bölümü mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 4 yıl çalışmış olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, Sağlık Hizmetlerinde Döküman ve İş Akış Yönetiminde Dijital Dönüşüm eğitimini almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Önlisans Fizyoterapi Teknikerliği bölümü mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde en az 6 yıl çalışmış olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, kanser hastalarında egzersiz önerileri ve uygulama teknikleri konularında eğitim almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Önlisans ilk ve acil yardım bölümü mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde sağlık hizmetlerinde en az 6 yıl çalışmış olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, UMKE, kan ve kan ürünlerinin transfüzyonu hizmetleri konularında eğitim almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Önlisans Elektronörofizyoloji teknikerliği bölümü mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde sağlık hizmetlerinde en az 8 yıl çalışmış olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, CPR eğitimi almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Önlisans Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik mezunu olmak, Üçüncü basamak üniversite hastanelerinde sağlık hizmetlerinde en az 5 yıl çalışmış olmak, Resmi kurumlarca verilmiş olması kaydıyla, Sağlık Hizmetlerinde Döküman ve İş Akış Yönetiminde Dijital Dönüşüm eğitimini almış olmak.

Adaylardan istenen belgeler

Kurum internet adresinden temin edilecek başvuru formu ekinde; Diploma / Geçici Mezuniyet Belgesi sureti veya kare kodlu e-Devlet çıktısı), Nüfus Cüzdanı fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi, Deneyim Belgesi (istenilen alanda çalıştığını gösterir belge ve SGK hizmet dökümü), İstenilen alandaki eğitim belgesi ve İstenilen alandaki sertifika istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Kamu Üniversitesi Sınavsız En Az Lise Mezunu 65 Personel Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın