Kamuya 5 Tane Çocuk Gelişimcisi Alımı Yapılacak! KPSS Şartı Yok

Kamuya 5 Tane Çocuk Gelişimcisi Alımı Yapılacak! KPSS Şartı Yok
Kamuya 5 Tane Çocuk Gelişimcisi Alımı Yapılacak! KPSS Şartı Yok
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu Kurumuna güncel olarak 5 tane çocuk gelişim öğretmen alımı yapılacak ve alımlar esnasında başvuranlardan KPSS puanı istenmeyecek.

Duyuru işlemleri gerçekleştirilen bilgilerde kamu personel alımı ilanları kapsamında İstanbul büyükşehir belediyesi birimlerinde görevlendirilmek üzere KPSS şartsız olarak 5 adet çocuk gelişim eğitim elemanı alımı yapılacak.

Yayınlanmış olan kamu memur alımı ilanları için gerekli başvuruları yapacak kişilerin alanlarında deneyim sahibi olmaları gerekmekte.

ÇOCUK EĞİTİMCİSİ ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Çocuk gelişimcisi alımı son başvuru tarihi 11.10.2021 olarak açıklandı.

Gerekli başvuru işlemleri aşağıda yazılı olan resmi site üzerinden yapılacak.

BAŞVURU İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

ÇOCUK GELİŞİMCİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

İstanbul memur alımı ilanları için adayların meslek liselerinin çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünden veya ön lisans düzeyinde çocuk gelişimi bölümünden mezun olmaları ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Kamu işçi alımı ilanı için bütün başvuru yapacak olan kişilerin yeni mezun veya tercihen en fazla 5 yıl alan deneyimine sahip olmaları ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

Bütün başvuru sahiplerinin rutin dışı danışmanlık faaliyetlerinin yürütülmesini sağlayabilmeleri ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

İSPER personel alımı genelinde çalışmak isteyenlerin pozisyonunda tecrübeli olmaları ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

İş ilanları için başvuru işlemlerinde bulunacakların dinamik bir şekilde ekip çalışmasına uygun olması ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Tüm vatandaşların planlama ve organizasyon becerileri kuvvetli olması ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Kamuya 5 Tane Çocuk Gelişimcisi Alımı Yapılacak! KPSS Şartı Yok

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın