Kamuya KPSS 50-55-60-65 Puanlarla Memur Alımları Başvuruları

Kamuya KPSS 50-55-60-65 Puanlarla Memur Alımları Başvuruları
Kamuya KPSS 50-55-60-65 Puanlarla Memur Alımları Başvuruları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına memur alımları gerçekleştirilecek. Haziran Ayı Personel alımları kapsamında Bilecek Osmaneli Belediyesi Tarafından personel alımı gerçekleştirileceği ilan edildi.

Başvuruda bulanacak kişilere ilişkin kurum Alımı yapılacak niteliklerin 1 Adet Çevre Mühendisi, 1 Adet İnşaat Mühendisi, 1 Adet teknikeri, 2 Adet Veri Hazırlama Ve Kontrol İşletmeni, 2 Adet İtfaiye Eri, 2 Adet Zabıta Memuru ve 1 adet Tahsildar Alımı yapılacak.

Başvuru Şekli Ve Adresi

Başvuru yapmak isteyen adaylar istenilen belgelerin Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Camikebir Mah. Prof Dr. Yunus SÖYLET cad. No:34 adresine iletilmesi ile gerçekleştirile bilecektir.

Şahsen Başvuru yapmak istemeyen adaylar Başvuru kılavuzunda yer alan Mail adresine İstenilen belgelerin iletilmesi ile Elektronik ortamda başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular 9 Temmuz Günü itibari ile alınmaya başlayacaktır. Başvuru son günü ise 14 Temmuz İtibari ile sona erecektir.

Başvuru Şartları

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmama, Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen suçlarından mahkûm olmama, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmama, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması, Unvanın gerektirdiği bölümlerden mezun olma, 2020 Yılı KPSS Puan şartlarını taşıma şartları aranmaktadır.

İlan metni

Kamuya KPSS 50-55-60-65 Puanlarla Memur Alımları Başvuruları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın