Kamuya KPSS 60 112 Zabıta Memuru Alımı

Kamuya KPSS 60 112 Zabıta Memuru Alımı
Kamuya KPSS 60 112 Zabıta Memuru Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre 11 farklı unvanda 112 memur ve zabıta memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Balvuru yapacak adaylar için KPSS En az 60 puan istendi.

Alımı yapılacak unvanlar; Mühendis 8 kişi, Şehir Plancısı 5 kişi, Avukat 4 kişi, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni 65 kişi, Bilgisayar İşletmeni 5 kişi, Belediye Trafik Memuru 10 kişi, Belediye Trafik Memuru 10 kişi Olacağı belirtildi. Zabıta  Memuru  kadrosuna  yapılacak  başvurular  için  şahsen  başvurması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

Adaylar,  başvuru  esnasında  istenilen  belgeleri  ile  birlikte  en geç 12.03.2021  Cuma  gününe  kadar  (mesai  saatleri  arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen cezalardan mahkum olmama, Erkek adaylar için askerlik durumu ile ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmama, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, Hangi kadroya başvuru yaptığına dair dilekçe adaylarda aranan şartlarlır.

Not: Her aday En fazla 1 adet kadroya başvuru yapabileceklerdi.

Kamuya KPSS 60 112 Zabıta Memuru Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın