Kamuya KPSS 60 Sözleşmeli Personel Alımı

Kamuya KPSS 60 Sözleşmeli Personel Alımı
Kamuya KPSS 60 Sözleşmeli Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Yavuzeli ilçesi SYDV  bünyesinde istihdam edilmek üzere belirsiz süreli sözleşmeli bir sosyal yardım ve inceleme görevlisi personeli alımı yapacak.  İstihdam edilmeye hak kazanan aday için istihdam süresi belirsiz olarak belirlendi.

Başvuru bilgisi

Başvuru yapmak isteyen adaylar 7 Şubat 2021 tarihine kadar kurumun başvuru kılavuzunda yer alan internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Başvurusu onaylanan  adayla belge teslim tarihi olan en geç 12 Şubat 2021 tarihine kadar belgelerini Yavuzeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığına şahsen müracaat edip veya posta yolu ile başvuru yapabileceklerdir.

Adaylarda aranan genel şartlar

Başvuru yapmak isteyen adaylar T.C  vatandaşı olmak, Medeni  haklarını kullanmaktan mahrum olmamak,  18 yaşını tamamlamış 35 yaşını geçmemiş olma,  askerlik ile ilişiği bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış olma veya mahkûm olmamış olma, 

Unvanın gerektirdiği bilgilere belgelere ve mezuniyete sahip olma; 4 yıllık  üniversite kurumlarının  iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, sosyal pis psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümleri Sosyal Hizmetler ve halkla ilişkiler bölümlerinden mezun olma ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan alma şartları aranmaktadır.

Başvuru yapmak isteyen adaylarda başvuru esnasında istenilen belgeler

Nüfus cüzdanı fotokopisi, son 6 ay içerisinde  çekilmiş olan  4 tane vesikalık fotoğraf, ÖSYM tarafından yapılan geçerli olan KPSS sınavında  P3 puan türüne göre sınav sonuç belgesi, adli sicil belgesi,  bilgisayar  yeterlilik durum belgesi, özgeçmiş/ CV, askerlik durum belgesi, ikametgah belgesi  ve sağlık raporu istenilmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru kılavuzu.

Kamuya KPSS 60 Sözleşmeli Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın