Kamuya Ortalama 10 Bin TL Maaş Personel Alımı Başvuruları

Kamuya Ortalama 10 Bin TL Maaş Personel Alımı Başvuruları
Kamuya Ortalama 10 Bin TL Maaş Personel Alımı Başvuruları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Danıştay Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere Bakanlık tarafınca gerçekleştirilecek olan Sınavdan başarılı olma kaydı ile 5 Kamu personeli alımı gerçekleştirilecek.

Müracaatta Bulunacak adaylar için Danıştay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre alımı yapılacak unvanlar 1 adet sistem uzmanı, 2 adet yazılım geliştirme uzmanı ve son olarak 2 adet Yazılım geliştirme uzmanı olacak şekilde alımları yapılacağı belirtildi.

Müracaat Şekli Ve Adresi

Başvuru yapacak adaylar için başvurular Başkanlığın www.danistay.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formu eksiksiz ve doğru bir Şekilde doldurulduktan sonra istenilen belgelerle birlikte ve belirtilen tarihler arasında Dumlupınar Bulvarı No: 149 Eskişehir Yolu 10. Km Çankaya/Ankara adresine şahsen müracaatlar yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular 12 Temmuz 2021 tarihi itibari ile alınmaya başlayacak olup en geç müracaatlar 30 Temmuz 2021 tarihinde sona erecektir.

Başvuru Şartları

Müracaat yapacak adaylar için başvuruda aranan şartlar olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde sayılan genel Şartları taşıma, Üniversitelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği vb. bölümlerinden mezun olma ve Başvuru kılavuzunda belirtilen Özel şartları taşıma şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Kamuya Ortalama 10 Bin TL Maaş Personel Alımı Başvuruları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın