Kara Yolları Genel Müdürlüğü 3 Daimi İşçi Alımları

Kara Yolları Genel Müdürlüğü 3 Daimi İşçi Alımları
Kara Yolları Genel Müdürlüğü 3 Daimi İşçi Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara Yolları Genel Müdürlüğünün yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 farklı ile olmak üzere 3 adet büro işçisi ve beden işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Alımı yapılacak şehirler olarak 1 Isparta iline Büro işçisi, 1 Kastamonu iline Beden işçisi ve 1 Kars iline Büro işçisi olmak üzere toplamda 3 ile 3 Daimi işçi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli Ve adresi

İlana başvuru yapacak adaylar Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya resmi WEB internet adresi üzerinden başvuru yapabilecektir. T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra adaylar başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular bu gün itibari ile başlamış olup en geç 1 Mayıs 2021 tarihinde sona erecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlardan mahkum olmama, Türk Vatandaşı olma, Kamusal haklardan mahrum bulunmama, Askerlik ile ilişiği bulunmama, EKPSS sınavına girmiş olma, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almama, vardiyalı çalışmaya engel durumu olmama, çalışmaya engel durumunun olmama, görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmama şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Kara Yolları Genel Müdürlüğü 3 Daimi İşçi Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın