Karadeniz Teknik Üniversitesi 38 Personel Alımı Açıklandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi 38 Personel Alımı Açıklandı
Karadeniz Teknik Üniversitesi 38 Personel Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 38 personelin 28 Hemşire, 1 Laborant, 7 Sağlık Teknikeri ve 2 Röntgen Teknisyeni olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar için başvurular ilanın Resmî Gazete’de ilan edildiği tarihten (8 Aralık 2020) itibaren 15 gün süre ile kurum internet sitesi üzerinden Online olarak yapılacaktır. 

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Başvuracak adaylar 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak, Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1(bir) yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişiği bulunmamak, Adaylar mezuniyetine göre; 2020 KPSS Lisans (B) grubu 2020 KPSS Ön Lisans (B) grubu ve 2018 KPSS Ortaöğretim (B) grubu sınavına girmiş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan nitelikler (26 Personel)

Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü (Lisans) mezunu olmak.

Hemşire için aranan nitelikler (1 Personel)

Ortaöğretim Kurumları Hemşirelik Bölümü mezunu olmak, Üniversite Hastaneleri Anestezi Yoğun Bakım Ünitesinde en az 5 (beş) yıl çalışmış olmak ve bunu belgelendirmek.

Hemşire için aranan nitelikler (1 Personel)

Ortaöğretim Kurumları Hemşirelik Bölümü mezunu olmak, Üniversite Hastaneleri Beyin Cerrahi Servisinde en az 5 (beş) yıl çalışmış olmak ve bunu belgelendirmek.

Laborant için aranan nitelikler (1 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans) Tıbbi Laboratuvar Bölümü mezunu olmak ve Üniversite Hastanesi Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Sitogenetik Laboratuvarında en az 5 (beş) yıl çalışmış olmak ve bunu belgelendirmek.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (3 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans) ATT (Acil Tıp Teknikerliği) Bölümü veya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans) İlk ve Acil Yardım Bölümü mezunu olmak ve Üniversite Hastanesi Acil Servisinde en az 3 (üç) yıl çalışmış, Tıbbi KBRN (Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer) eğitimine katılmış olmak ve bunu belgelendirmek.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (1 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans) Anestezi Teknikerliği Bölümü mezunu olmak ve Üniversite Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Ünitesinde en az 5 (beş) yıl çalışmış olmak, Sepsis Adsorpsiyon Kolonu Bilgilendirme ve Uygulama Eğitimi, Karaciğer Destek Hemoperfüzyon Kolonu Bilgilendirme ve Uygulama Eğitimine katılmış olmak, MDH Marka A30-A41 Model Portable Video Endoskopi-Bronoskopi Cihazı Kurulum, Kullanım ve Bakım Eğitimi Sertifikasına sahip olmak, Radiometer Kan Gazı Cihazı Kullanım Sertifikasına sahip olmak, Fresenius Medical Care Hemodiyafiltrasyon Cihazı Kullanım Eğitim Belgesine sahip olmak ve bunu belgelendirmek.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (1 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans) Anestezi Teknikerliği Bölümü mezunu olmak ve Üniversite Hastaneleri Kardiyovasküler Cerrahi ve Göğüs Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesinde en az 5 (beş) yıl çalışmış olmak, Ektrakorporeal yaşam destek sistemi (ECMO) kurulumu, prime alınması, hazırlanması ve takibinin yapılması eğitimi almış olmak, Multi Filtrate Cihaz kullanıcı eğitimi almak ve bunu belgelendirmek.

Sağlık Teknikeri için aranan nitelikler (2 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans) Ameliyathane Teknikerliği Programı Bölümü mezunu olmak.

Röntgen Teknisyeni için aranan nitelikler (2 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans) Radyoloji Bölümü veya Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği Bölümü mezunu olmak.

Adaylardan istenen belgeler

Mezuniyet belgesinin e-Devletten alınmış barkodlu bir nüshası, 2018 (Ortaöğretim) / 2020 ( Ön Lisans-Lisans) KPSS Sonuç Belgesinin barkodlu bir nüshası, Nüfus cüzdanı örneği, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf (Başvuru işlemleri sırasında bilgisayar ortamında başvuru dilekçesine eklenecektir), Deneyim belgesi istenilen unvanlarda; söz konusu belgeler ilgililerin görev yapmış olduğu kurumdan alınacak olup belge başvuru işlemleri sırasında modüle yüklenecek ve ilgilinin yerleşmesi halinde belgenin aslı kuruma ibraz edilmek zorundadır.

Başvuru kılavuzu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 38 Personel Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın