Katip Çelebi Üniversitesi 5 Bilişim Personeli Alıyor

Katip Çelebi Üniversitesi 5 Bilişim Personeli Alıyor
Katip Çelebi Üniversitesi 5 Bilişim Personeli Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Katip Çelebi üniversitesi yaptığı açıklamada alınacak 5 bilişim personelinin 1 Yazılım Takım Lideri, 1 Kıdemli Yazılımcı, 2 Tecrübeli Yazılımcı ve 1 Tecrübeli Sistem Yöneticisi olarak kurum bünyesinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan nitelikler

657 sayılı Kanununun 48 inci maddesindeki genel şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli sistemlerin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı 2 katını geçmeyecekler için en az 3 yıl, diğerleri için en az 5 yıl mesleki tecrübeye ahip olmak şartları aranmaktadır.

Ayrıca adaylarda; bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmak kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, görev yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak, yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda bilişim personeli olmalarına engel bir durumu bulunmamak ve süresi içerisinde başvuru yapmak şartları aranmaktadır.

Başvuruda istenen belgeler

Fotoğraflı başvuru formu, özgeçmiş, onaylı mezuniyet belgesi, mesleki çalışma sürelerini gösteren SGK hizmet dökümü (QR kodlu e devlet çıktısı olabilir), mesleki tecrübe şartını gösteren belgeler, En az iki programlama dilini bildiğini gösteren belge, varsa KPSS sonuç belgesi, varsa yabancı dil belgesi ve erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e devlet çıktısı olabilir) belgeleri istenmektedir.

Başvuru şekli yeri ve zamanı

Başvurular 15 Nisan 2020 – 1 Haziran 2020 arasında üniversitenin internet sitesinden alınacak başvuru formu ve diğer evraklarla birlikte üniversiteye şahsen veya son başvuru günü üniversitede olacak şekilde posta yoluyla yapılacaktır.

Başvuru sonuçlarının duyurulması

Başvuru kabul edilen adaylardan Sınava girmeye hak kazanan adayların listesi 15 Haziran 2020 tarihinde üniversitenin internet sitesinde ilan edilecektir.
Sınav yeri ve zamanı

Yazılı sınav 30 Haziran 2020 tarihinde saat 13:30’da İzmir Katip Çelebi Üniversitesinde (Balatçık Mahallesi Havaalanı Şosesi No:33/2 Balatçık Çiğli İZMİR, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası 1. Kat) yapılacaktır.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Katip Çelebi Üniversitesi 5 Bilişim Personeli Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın