Kırıkkale Üniversitesi 122 Sağlık Personelİ Alıyor

Kırıkkale Üniversitesi 122 Sağlık Personelİ Alıyor
Kırıkkale Üniversitesi 122 Sağlık Personelİ Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırıkkale Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre alınacak personellerin 122 personelin 70 Hemşire, 3 Ebe, 3 Eczacı, 3 Diyetisyen, 2 Biyolog, 10 Röntgen Teknisyeni, 8 Laborant, 8 Sağlık Teknikeri, 8 Diğer Sağlık Personeli, 4 Fizyoterapist ve 3 Psikolog olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar için son başvuru tarihi 17 Aralık 2020 tarihidir.

Adaylar başvurularını kurum internet sitesi üzerinden Online olarak yapacaklardır. 

Adaylarda aranan ortak nitelikler

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinin (A) bendinde belirtilen Genel Şartları taşımak, Nöbet usulü veya gece çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Lisans mezunları için 2020 KPSS(B) Grubu KPSS P3 puanı, Ön Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanı, Ortaöğretim Mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSS P94 puanına sahip olmak şartları aranmaktadır.

Eczacı pozisyonuna başvuru için KPSS şartı aranmayıp, başvuracak adayların mezuniyet notu yüksek olan, mezuniyet notunun eşit olması halinde ise mezuniyet tarihi eski olandan başlanarak sıralama yapılacaktır.

Adaylardan istenen belgeler

Başvuru dilekçesi (Dilekçe örneği başvuru platformunda mevcuttur.), KPSS Sınav Sonuç Belgesi (Doğrulama kodu bulunması zorunludur), Öğrenim Belgesi (e-devlet üzerinden alınan belgeler geçerli kabul edilecektir), Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı, Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi ve Fotoğraf istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.
 

Kırıkkale Üniversitesi 122 Sağlık Personelİ Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın