Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 16 Bin TL Maaş 19 Daimi Memur Alacak

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 16 Bin TL Maaş 19 Daimi Memur Alacak
Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 16 Bin TL Maaş 19 Daimi Memur Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden Kıyı Emniyet Müdürlüğünün yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı farklı unvanlarda 16 daimi personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar olarak Kurumun açıklaması: 7 Adet İkinci Kaptan, 9 adet İkinci Mühendis, 1 adet Mimar ve 2 adet iç denetçi olmak üzere toplamda 19 Daimi kamu memuru alımı yapılacak.

Adaylarda Aranan Müracaat Şartları

Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emekliye ayrılmış olmamak, T.C vatandaşı olmak, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanunun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile belirli suçlarından mahkûm olmama, Erkek adaylar için askerlik durumunun askerlik ile ilişiği bulunmama şartlar aranmaktadır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvurularını gerçekleştirecek adaylar için başvurular İŞKUR resmi internet adresi üzerinden T.C kimlik numarası ve e-Devlet şifresi ile giriş yaptıktan sonra “İş ilanları sayfası” ndan başvurularını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru Tarihleri

Başvurularını gerçekleştirecek adaylar için başvurular bu gün itibari ile alınıyor olup en geç başvurular 3 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru Özel Şartları

İkinci Kaptan: En az Uzak yol 1.Zabiti yeterliliğine sahip olma, Mesleğin gerektirdiği sertifikalara sahip olmak şartları aranmaktadır.

İkinci Mühendis:  En az Uzak yol 2.Mühendis yeterliliğine sahip olmak, Mesleğin gerektirdiği sertifikalara sahip olmak şartları aranmaktadır.

Mimar: en az 3 yıllık tecrübeye sahip olma, Auto CAD, MS Office programlarına hâkim olmak, Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak ve 35 Yaşından gün almamış olma şartları aranmaktadır.

İç denetçi: KPSS 60 Puan almış olma, Mesleğin gerektirdiği sertifikalara sahip olmak, En az 5 yıllık deneyime sahip olma, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıma, 41 yaşını tamamlamamış olma şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü 16 Bin TL Maaş 19 Daimi Memur Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın