Konya Teknik Üniversitesi Sınavsız 2 Büro ve Destek Personeli Alacak

Konya Teknik Üniversitesi Sınavsız 2 Büro ve Destek Personeli Alacak
Konya Teknik Üniversitesi Sınavsız 2 Büro ve Destek Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya Teknik Üniversitesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre alınacak 2 personelin 1 Büro Personeli ve 1 Destek Personeli olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günden (22 Aralık 2020) itibaren 20 gün içinde Konya Teknik Üniversitesi resmi internet sayfasından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta ile Personel Daire Başkanlığına başvuru yapacaklardır.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibarı ile 18 aşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, 657 sayılı Kanun’un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamak, Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Büro Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü lisans mezunu olmak. Ulusal TV kanallarında profesyonel kameramanlık, prodüksiyon ve kurgu alanlarında en az 1 yıl çalışmış olmak, Fotoğrafçılık alanında iş başı eğitim veya kurs almış olmak (İstenilen belgelerin SGK Hizmet Dökümü ve ilgili Kurumdan alınacak çalışma/görev belgesi ile kanıtlanması gerekmektedir) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak ve Müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

Destek Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, En az B sınıfı veya üzeri sürücü belgesine sahip olmak, En az 2 yıl şoförlük yaptığını SGK Hizmet Dökümü ve ilgili Kurumdan alınacak çalışma/görev belgesi ile belgelendirmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, Müracaat tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

Adaylardan istenen belgeler

Başvuru formu, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, 2020 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi, Nitelikler bölümünde istenilen alanlarda çalıştığını gösterir, çalışma/görev belgeleri veya sertifikalar, Barkotlu SGK Hizmet Dökümü, Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Destek Personeli için Ehliyet fotokopisi istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Konya Teknik Üniversitesi Sınavsız 2 Büro ve Destek Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın