KPSS 60 Kamuya 16 Memur Alımı

KPSS 60 Kamuya 16 Memur Alımı
KPSS 60 Kamuya 16 Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şırnak Belediye Başkanlığının yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 farklı unvanlarda 14 memur alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar 2 Zabıta Memuru ve 12 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapılacağı belirtildi.

Başvuru Şekli

Başvuru yapacak adaylar 8 Mart 2021 Tarihi ile 12 mart 2021 tarihleri arasında Şahsen veya iadeli taahütlü posta yolu ile Şırnak Belediyesi Merkez/ŞIRNAK adresine gönderilebilecektir (Geciken postalardan Belediye sorumlu olmayacaktır).

Zabıtalık kadrosuna başvuru yapacak adaylar şahsen başvurularını yapacaktır. Belirtilen Tarihler arasında boy ve kilo yapılması için Şırnak Belediye Başkanlığı yazı işleri müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Şartlar

T.C vatandaşı olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, TCK da belirtilen suçlardan ceza almama veya mahkum olmama, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Görevini yapmasına engel bir zihinsel veya bedensel engeli bulunmama, Başvuru yapacak adaylar için başvuru yapacağı unvana dair gereken tüm şartlara sahip olma, MEB tarafından onaylı bilgisayar işletmeni belgesine sahip olma, KPSS en az 60 puan alma.

Başvuru yapacak adaylar için başvuru kılavuzu.

KPSS 60 Kamuya 16 Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın