KPSS 65 Puanla 25 Zabıta Alımına Başvuru Alınıyor

KPSS 65 Puanla 25 Zabıta Alımına Başvuru Alınıyor
KPSS 65 Puanla 25 Zabıta Alımına Başvuru Alınıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Şişli Belediye Başkanlığı ‘nca 25 zabıta memuru alım ilanı yayımlanarak duyuruldu.

Başvurular

Başvuru yapmak isteyen adaylar istenen belgelerle birlikte  7 Ağustos – 01 Ekim 2020 tarihleri arasında Şişli Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğün’de işlemlerini tamamlamaları gereklidir. Şahsen başvuru alınacak olup farklı bir işlem yapılmayacaktır.

Kazananların Belirlenmesi

Başvurular alındıktan sonra KPSS puanı en yüksek adaydan başlanarak belirlenen her kadro için 5 katı kadar aday uygulama ve sözlü sınava alınacak.

Sözlü ve uygulamalı sınav 26 Ekim 2020 günü saat 09.00’ da başlamak üzere Merkez Mahallesi Darülaceze Caddesi No: 8 – 34381 Şişli/İstanbul adresinde bulunan Şişli Belediye Başkanlığı Ana Hizmet Binası 5 kat Brifing Salonunda yapılacaktır. Sözlü ile uygulamalı sınav aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün sınava devam edilecektir. Yapılacak olan uygulama ve mülakat sonucunda kazananlar belirlenecektir.

Özel Şartlar

Belirlenen 25 zabıta memuru kadrosuna  tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri Şişli Belediye Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, A2 veya en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Yabancı Dil Sınavı şartı aranan kadrolar için YDS İngilizce veya Arapça sınavından en az (C) seviyesinde puan almış olması gerekmektedir.

Üniversitelerin tabloda belirtilen 4 yıllık Lisans düzeyinden mezun olup, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS P3 puan türünden en az 65 puan alanlar başvuru yapabilecektir.

Başvuru kılavuzu.

KPSS 65 Puanla 25 Zabıta Alımına Başvuru Alınıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın