KPSS’siz Ve Sınavsız Son Dakika Kamu Memur Alımı İlanları

KPSS'siz Ve Sınavsız Son Dakika Kamu Memur Alımı İlanları
KPSS'siz Ve Sınavsız Son Dakika Kamu Memur Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm başvuru yapacak olan vatandaşların ulaşım planlama ve projelerinde deneyim sahibi olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, mesleği ile ilgili programları iyi derecede kullanmaları ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

KPSS’SİZ KAMU MEMUR ALIMI İLANLARI BİLGİLERİ

•    İsper şehir plancısı alımı son başvuru tarihi 04.12.2021 olarak açıklanmıştır.

•    Başvuru işlemleri için tüm adayların aşağıda yazılı olan kurum internet sitesi üstünden başvuru yapmaları gerekiyor.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

sehir-plancisi-alimi.jpg

 

İSPER MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    İstanbul belediyesi mühendisi alımı için başvuru yapmak isteyenlerin Üniversitelerin Şehir ve Bölge Planlama, Şehir Planlama bölümlerinden mezun olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

2.    Kamu ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin çevre ilişkisi kapsamında dünyadaki güncel gelişmeleri takip etmesi, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, Şehir içi ulaşım yollarında bilgi sahibi olması ve emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olmak.

3.    Başvuru işlemlerinden bulunacakların güzergah ve lokasyon bilgisine güvenmesi, Microsoft Office programları Word, excel, powerpoint gibi programları iyi derecede kullanıyor olması, esnek çalışma saatlerine uyum sağlaması ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

4.    İsper personel alımı için kamu başvurusu yapacakların görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, analist ekibine idari ve teknik olarak liderlik etmesi ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

KPSS’siz Ve Sınavsız Son Dakika Kamu Memur Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın