Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanları

Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanları
Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu personel alımı kapsamında yayınlanmış olan resmi duyurularda İstanbul belediyesi kurum dışı kamu işçi alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyenlerin en az meslek lisesi mezunu olmaları gerekiyor.

Kurum dışı kamu işçi alımı ilanları başvuru bilgileri

Kurum dışı işçi alımı son başvuru tarihi 15.12.2021 olarak açıklanmıştır.

Kamu işçi alımı ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda belirtilmiş internet sitesi üzerinde başvuru gerçekleştirmeleri gerekiyor.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

kurum-disi-isci-alimi.webp

 

İstanbul belediyesi işçi alımı başvuru şartları

İş başvurusu yapmak isteyenlerin meslek lisesi metal, makine ve motor gibi bölüm mezunu olmaları, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve kurumsal aidiyet duygusuna sahip olması gerekiyor.

Belediye personel alımı için çalışmak isteyenlerin ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaya uygun olması, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve kişisel gelişimine önem veren kişilerden olmalı gerekiyor.

İSPER işçi alımı için başvuru düzenleyeceklerin en az 2 yıl alanında deneyim sahibi olması, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve araç gereçlerin genel bakımlarının yapılmasını sağlaması gerekiyor.

Bütün başvuru sahiplerinin 20-35 yaş aralığında olması, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve açık ve kapalı sahalarda gerekli şekilde çalışabilmesi gerekiyor.

Görev almak amacı ile başvuru işlemlerinde bulunacak olan adayların vardiyalı olarak çalışabilmesi, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve düzenleme ve temizlik işlerinin yerine getirilmesini yapması gerekiyor.

Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın