Kütahya Belediyesi İtfaiye Eri Alımı İlanı Yayınladı

Kütahya Belediyesi İtfaiye Eri Alımı İlanı Yayınladı
Kütahya Belediyesi İtfaiye Eri Alımı İlanı Yayınladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu iş başvuru işlemlerinde bulunmak isteyen adayların itfaiye eri kadro unvanı için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak kadro unvanının karşısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmaları ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor.

Kütahya belediyesi itfaiye eri alımı

Kütahya iş ilanları memur alımı son başvuru tarihi 17.12.2021 olarak açıklanmıştır.

Bütün adaylar başvuru işlemleri için aşağıda yazılı olan adrese şahsen gerçekleştirmeleri gerekiyor. İlk önce https://www.kutahya.bel.tr adresinden başvuru formunu indirmeniz gerekmekte.

Zafertepe Mahallesi Ġmam Gazali Caddesi Merkez/KÜTAHYA adresinde bulunan Kütahya Belediye BaĢkanlığı Ġtfaiye Grup Binası

 

itfaiye-eri-alim.webp

 

İtfaiye eri alımı başvuru şartları

İtfaiye eri alımı ilanları için başvuru düzenleyeceklerin erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olması ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

Kütahya belediyesi personel alımları için görev almak isteyenlerin sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmaları, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve kurum içindeki diğer birimler ile koordineli çalışması gerekiyor.

Kamu personel alımı kapsamında iş ilanları için başvuru yapacak olanların Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olması ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

Belediye işçi alımı geneli içinde açıklanmış duyurulara başvuru yapmak isteyenlerin İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarından mezun olması ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

Kütahya Belediyesi İtfaiye Eri Alımı İlanı Yayınladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın