Manisa Büyükşehir Belediyesi 13 İtfaiye Eri Alımları

Manisa Büyükşehir Belediyesi 13 İtfaiye Eri Alımları
Manisa Büyükşehir Belediyesi 13 İtfaiye Eri Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Büyükşehir Belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 farklı unvanda 13 adet kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak  Adaylar için Alımı yapılacak unvanlar 1 adet iş makinası bakımcısı ve 12 Adet İtfaiye eri gerçekleştirileceği açıklandı.

Başvuru Şekli

Başvuru yapmak isteyen adaylar Manisa Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığına Şahsen müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru yapacak adaylar Başvurular 2 Nisan 2021 tarihinde başlayacak olup 5 Nisan 2021 tarihinde sona erecektir.

Adaylarda aranan Şartlar

Makine Bakımcısı: T.C vatandaşı olma, İtfaiye Araçları tamir ve Teknik bakımı üzerine en az üç yıllık tecrübeye sahip olma, Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, Mesleki Ustalık kalfalık Belgesine sahip olma, Gerekli ehliyete sahip olma, en az ilkokul mezunu olma, Kapalı mekân, Dar alan veya yükseklik gibi fobisinin bulunmaması, Manisa Şehzadeler ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları ile bakım onarımcısı alımı yapılacaktır.

İtfaiye Eri: T.C vatandaşı olma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik MYO mezunu olma, Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, En az b sınıf sürücü belgesine sahip olma, 30 Yaşını tamamlamış olma, Kapalı mekân, Dar alan veya yükseklik gibi fobisinin bulunmaması, Kadınların en az 1.65 erkeklerde en az 1.67 boyunda olma ve Boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında eksik veya fazla olarak en fazla 15 kilo olması gerekmektedir.

Duyuru Metni.

Manisa Büyükşehir Belediyesi 13 İtfaiye Eri Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın