Maske Magandaları Göz Altına Alındı

Maske Magandaları Göz Altına Alındı
Maske Magandaları Göz Altına Alındı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizde corona virüs vakaları artarken ne yazık ki hala kendini bilmez bazı magandalar hem insanların sağlığının tehlikeye atmaya hem de görevini yapan polis memurlarına zorluk çıkarmaya devam ediyor. Osmaniye’de bir lokantanın önünde oturan ve maskesi olmadan dışarı çıkan şahıs polis denetimine takıldı, Vatandaşların sağlığını hiçe sayan şahsa polis ekibi ceza uygulamak isteyince şahıs ilk olarak polise yumruk attı, daha sonra ise şahın karısı ile birlikte ortalığı birbirine kattığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Maganda karı koca güçlükle sakinleştirilip gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

Olay İle İlgili Soruşturma Açıldı

Yaşanan bu olay ile ilgili olarak elde edilen bilgiye göre Osmaniye merkezde bir lokantanın önünde eşiyle birlikte maskesiz şekilde bulunan şahsa polis ekipleri önce maske ve sosyal mesafe uyarısı yaptı ardından da ceza uygulayacaklarını belirttiler. Polis ekiplerinin kendisine ceza yazacağını anlayan adam, tartışmaya girdiği polise yumruk attığı görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

Görüntülerde polise yumruk atan şahsın eşinin de yumrukla polise saldırdığı görülüyor. İhbar üzerine olay yerine gelen destek polis ekipleri öfkeli karı kocayı güçlükle sakinleştirirken, gözaltına alarak işlem yapmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdüğü bilgisi paylaşıldı. Polis ekiplerinin olay ile ilgili soruşturması devam ederken karı kocanın ifadelerinin ardından hakim karşısına tutuklanma talebiyle çıkarılması bekleniyor.

Sosyal Medyada Görüntüler Büyük Tepki Topladı

Halk sağlığını korumak amacıyla görevini yapmakta olan polise yapılan bu kalleşçe saldırının görüntülerinin sosyal medyada paylaşılması ise birlikte maske magandası karı koca ile ilgili son derece tepki içeren paylaşımlar yapıldığı görüldü. Vatandaşların polis ekiplerinin yanında olduğunu belirttikleri ve yapılan bu tür saldırılara karşı cezaların daha da caydırıcı olması gerektiği ifade edildi. Türkiye genelinde artan vaka sayıları ile birlikte önümüzde ki günlerde denetimlerin daha da sıkılaşacağı ve denetimlerde kurallara uymayanlara bu kez çok daha sert karşılık verileceği bilgisine ulaşıldı.

Maske Magandaları Göz Altına Alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın