Memurlar ve İşçiler Maskelerini İşyerinden Alacak

Memurlar ve İşçiler Maskelerini İşyerinden Alacak
Memurlar ve İşçiler Maskelerini İşyerinden Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eczanelerde Yoğunluk Arttı

Ücretsiz maske dağıtımı için ilk olarak PTT ile adrese gönderim usulü belirlendi. Ancak yaşanan yoğunluktan ötürü maskeler adreslere ulaşamadı ve kargolarda da büyük yoğunluk yaşandı. Bunun üzerine yeni bir yöntem benimsendi. 

Tüm vatandaşlar adına haftalık 5 maske tanımlandı ve vatandaşlar eczaneye giderek maskeleri alabilecektir. Eczanelerde yoğunluk yaşanmaması için de SMS usulüne geçildi. Vatandaşlar kendilerine gelen kod ile eczanelere başvurup maskelerini almaktadır. 

Bu yöntemde de vatandaşlara yeterince hızlı kod gelmediği için eczanelere gidip sorma ihtiyacı hissettirmektedir. Dolayısıyla yine eczanelerde yoğunluk yaşanmaktadır. Bu sorunu çözmek adına eczaneden maske alacak kişiler daraltıldı. Memurlar ile işçiler çalıştıkları yerden maske alacaklar, eczanelerden verilmeyecektir.

İşyerleri Maske Dağıtacak

Kamu kurumlarında çalışmakta olan kamu görevlilerine çalıştıkları kurumlar tarafından ücretsiz maskeleri verilecektir. Herhangi bir işverene bağlı olarak çalışanlar içinse işverenler maske verecektir. Böylece memur ve işçilerin eczanelere giderek maske almasına gerek yoktur.

Diğer yandan işçi ve memurlar genellikle hafta içi çalışmaktadır. Bu nedenle eczaneye gitmeye, maske almaya zamanları olmamaktadır. Yeni yöntemle işçi ya da memurlar hiçbir girişimde bulunmadan maskelerine erişebilecektir. İşverenler ya da kamu kurumları çalışanları için ücretsiz olarak maske verecektir. Bu maskeler de devlet tarafından ücretsiz olarak temin edilecektir.

Memurlar ve İşçiler Maskelerini İşyerinden Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın