Milli Eğitim Bakanlığı Beden Eğitimi Öğretmeni Alımı

Milli Eğitim Bakanlığı Beden Eğitimi Öğretmeni Alımı
Milli Eğitim Bakanlığı Beden Eğitimi Öğretmeni Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli eğitim bakanlığı öğretmen alımı için yayınlanan kamu memur alımı ilanları bilgisinde sözleşmeli aday öğretmen ataması yapılmak üzere başvuru yapmak isteyenlerin Olimpiyat Oyunları, Parolimpik Oyunları, Dünya Üniversitelerarası Spor Oyunları, Akdeniz Oyunları ile Dünya Askerî Oyunlarında bireysel veya takım halinde yarışmalarda ilk üç dereceye girmek

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMEN ALIMI

Beden öğretmeni alımı son başvuru tarihi 5.11.2021 olarak duyuruldu.

MEB personel alımı işlemleri için iş başvurusu aşağıda yazılı link üzerinden yapılacaktır.

https://personel.meb.gov.tr

 

milli-egitim-bakanligi-meb-beden-ogretmen-alimi.jpg

MEB MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Bütün başvuru sahiplerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, uluslararası Olimpiyat Komitesinin tanıdığı spor dallarının büyükler, gençler veya ümitler kategorilerinde Dünya veya Avrupa şampiyonaları ile Uluslararası Askerî Sporlar Konseyince yapılan Dünya veya Avrupa şampiyonalarında ilk üç dereceye girmek ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

Kamu personel alımı için başvuru yapacak olanların takım sporlarında en az on kez ülkemizi temsil ederek millî sporcu belgesi almış olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

Öğretmen alımı ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin devlet memurluğundan veya öğretmenlik mesleğinden çıkarılmayı gerektiren bir ceza almamış olmak ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

MEB personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar; belge sunmak, başvurularını onaylatmak veya herhangi bir nedenle il millî eğitim müdürlüğüne gitmeyeceklerdir. Başvuru ve tercih işlemleri sistem üzerinden gerçekleştirilecektir ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Görev almak amacı ile iş başvurusu yapacak olan vatandaşların sistem üzerinden doldurulması gereken tüm alanlar doğru ve eksiksiz olarak doldurulacaktır ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Beden Eğitimi Öğretmeni Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın