Milli Eğitim İl Müdürlüğüne KPSS 60 Engelli Personel Alımı

Milli Eğitim İl Müdürlüğüne KPSS 60 Engelli Personel Alımı
Milli Eğitim İl Müdürlüğüne KPSS 60 Engelli Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları yayınlandı. Malatya il Milli eğitim müdürlüğünün İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre KPSS şartı olarak en az 60 puan ile müdürlüğe boş kontenjanlara 2 adet Büro işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Adaylarda Aranan Şartlar

T.C vatandaşı olma, Son başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olma, Malatya İl ve ilçe sınırları içerisinde Okul kurumlarında çalışmayı kabul etme, işyerinin gerektirdiği durumlarda mümkün olduğunca işçinin sahip olduğu bilgi, beceri, ehliyete veya belge de dikkate alınarak diğer iş veya alanlarda da çalışmayı kabul etme,  35 yaşından gün almamış olma, 5 yıl boyunca tahin istemeyeceğini onaylama, Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlardan mahkum olmama, Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşıma, askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olan şartları aranmaktadır.

Başvuru Tarihleri

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular bu gün başlamış olup 26 Mart 2021 tarihi mesai saatleri içerisinde başvurular gerçekleştirileceklerdir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden Online olarak veya Alo 170 İŞKUR hattı üzerinden başvuru yapabilirler.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Nüfus cüzdanı fotokopisi, Adli sicil kaydı belgesi, Çalışabilir raporu, Öğrenim belgesi fotokopisi, Geçerli döneme ait EKPSS sonuç belgesi fotokopisi, Askerlik durum belgesi fotokopisi, Engelli raporu, Kurum tarafından istenen diğer belgeler istenilmektedir.

1.    Not:  Bu ilana başvuru yapacak adayların asgari engelli raporuna sahip olması gerekmektedir.
2.    Not: Başvurduğunuz ilanlar ile ilgili bildirimleri almak için İŞKUR kayıtlarınızdaki cep telefon numaralarınızı güncelleyerek bildirimleri alabilirsiniz.

Başvuru yapacak adaylar İçin İŞKUR iş ilan numarası 00005945392.

Milli Eğitim İl Müdürlüğüne KPSS 60 Engelli Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın