Milli Savunma Bakanlığı 1072 Sürekli İşçi Alacak

Milli Savunma Bakanlığı 1072 Sürekli İşçi Alacak
Milli Savunma Bakanlığı 1072 Sürekli İşçi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı duyuruda alımların İŞKUR üzerinden yapılacağını belirtti. Yayımlanan bu duyuruda adaylarda aranan nitelikler hakkında bilgi verildi. İşe alınacak adayların başvuru süreçleri aranan şartlar aşağıda belirtilmiştir.

Sürekli İşçilerde aranan özellikler

Türk vatandaşı olmaları, Son başvuru tarihi itibarı ile 18 yaşını doldurmuş 36 yaşından gün almamış olmaları, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamaları, Terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak, Kamusal haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmaları, Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütlere desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca Adayların; Askerlik ilişiği bulunmaması (Yapmış, tecilli veya muaf), Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmaları, Son başvuru tarihi itibarı ile işgücü talebinde istenen bölümlerden mezun olmak veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

İşe alınacak olan adaylar için sözlü/uygulamalı sınav yapılacaktır. İşe alınacak personel sayısının 4 katı aday sözlü/uygulamalı sınava katılacaklardır. Kura çekim işleminden sonra alınacak personel sayısının 4 katı asil 4 katı yedek aday belirlenecektir.

İlana başvuru yapan adaylar için kura çekimi Milli Savunma Bakanlığı Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı 77/A Yenimahalle/ANKARA) 27 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat 10:30’da noter huzurunda yapılacaktır. 

Kura sonucunda belirlenen ve sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlanacaktır. 

Bu yayım tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebliğ yapılmayacaktır

Sözlü/uygulamalı sınav 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek olup 70 puan altında alan adaylar başarısız kabul edilecektir.
     
Sınav sonuçları Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesinde yayımlanacaktır. Adaylar ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

Milli Savunma Bakanlığı’nın yapacağı 1072 kişilik sürekli işçi alımı için kadrolar ve başvuru detayları İŞKUR internet sitesinde yayımlanacaktır. İŞKUR’da ilan edildiğinde tüm detayları sitemizde yayımlanacaktır.

İlan metni.

Milli Savunma Bakanlığı 1072 Sürekli İşçi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın