Namık Kemal Üniversitesi Yüksek Maaş 10 Kamu Personeli Alımı

Namık Kemal Üniversitesi Yüksek Maaş 10 Kamu Personeli Alımı
Namık Kemal Üniversitesi Yüksek Maaş 10 Kamu Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete Üzerinden personel alımı duyurusu yayınlandı. Namık Kemal Üniversitesi Tarafından yayınlanan kamu personeli alımı ilanına göre farklı farklı niteliklerde olmak üzere Hastane bünyesinde istihdam edilmek üzere sağlık personeli alımı yapılacak.

Müracaat Yapacak adaylar için alımı yapılacak unvan olarak 10 adet Sağlık teknikeri alımı yapılacağı bu 10 kişilik alımın 4’ünün Diş Hekimliğine geri kalan 6 kişisi ise Üniversitesi Hastanesine alınacağı belirtildi.

Müracaat Genel Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, Kamu haklarından mahrum bulunmama, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile suçlarından mahkum olmama, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmama şartları aranmaktadır.

Başvuru Özel Şartları

2020 yılı KPSS P93 başvurduğu unvanın gerektirdiği puana sahip olma, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma, Vardiyalı ve nöbet usulü çalışmasına engel durumunun bulunmaması, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nunda belirtilen şartları taşıma ve Güvenlik Soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olma şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli ve Adresi

Başvurular Yapılan Açıklamaya göre “resmi gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Üniversitenin web adresinden online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.” Denildi.

İlan metni.

Namık Kemal Üniversitesi Yüksek Maaş 10 Kamu Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın