Necmettin Erbakan Üniversitesi 38 Personel Alacak

Necmettin Erbakan Üniversitesi 38 Personel Alacak
Necmettin Erbakan Üniversitesi 38 Personel Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Necmettin Erbakan tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre alınacak 38 personelin 29 Hemşire, 2 Psikolog, 3 Diğer Sağlık Personeli ve 4 Sağlık Teknikeri olarak kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Adaylar başvurularını bu ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihinden (29 Aralık 2020) itibaren 15 (Onbeş) gün içerisinde yapacaklardır.

Başvuru işlemleri Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinin internet adresinden online Başvuru Formunun eksiksiz doldurulması ve belirtilen belgelerin ilgili bölüme yüklenmesi ile yapılacaktır.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkekler için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP3, Önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 puanı esas alınacaktır, Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması şartları aranmaktadır.

Adaylarda aranan özel nitelikler

Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğrenim düzeyinden mezun olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak ve Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (28 Personel)

Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Yükseköğretim kurumlarının hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak, Sağlık Turizmi biriminde çalıştırılmak üzere, biri İngilizce iyi derecede en az 2 (iki) yabancı dil bilmek ve belgelendirmek, 3. basamak hastanelerde alanında en az üç yıl çalışmış olmak ve belgelendirmek.

Psikolog İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Psikoloji Bölümü Lisans mezunu olmak ve 3. basamak hastanelerde alanında en az üç yıl çalışmış olmak ve belgelendirmek.

Diğer Sağlık Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Perfüzyon alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak veya diğer lisans eğitimleri üzerine perfüzyon alanında yüksek lisans yapmış olmak ve 3. basamak hastanelerde alanında en az üç yıl çalışmış olmak ve belgelendirmek.

Diğer Sağlık Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Yükseköğretim kurumlarının tıbbi laboratuvar teknikleri önlisans programından mezun olmak ve 3. basamak hastanelerde alanında en az üç yıl çalışmış olmak ve belgelendirmek.

Diğer Sağlık Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Yükseköğretim kurumlarının acil tıp teknisyeni önlisans programından mezun olmak ve 3. basamak hastanelerde alanında en az üç yıl çalışmış olmak ve belgelendirmek.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (4 Personel)

Yükseköğretim kurumlarının anestezi teknikerliği önlisans programından mezun olmak ve 3. basamak hastanelerde alanında en az üç yıl çalışmış olmak ve belgelendirmek.

Başvuru kılavuzu.

Necmettin Erbakan Üniversitesi 38 Personel Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın