Nevşehir Kozaklı Belediyesi Memur Alımı Yapıyor

Nevşehir Kozaklı Belediyesi Memur Alımı Yapıyor
Nevşehir Kozaklı Belediyesi Memur Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Nevşehir Kozaklı belediye başkanlığı 3 adet sayaç memuru ilanında bulunmuştur. İlan edilen kadroların 1 adedi genel idare hizmetleri sınıfında 11. dereceye sahip olmakla birlikte adaylarda lise mezuniyeti, B sınıfı sürücü belgesi ve  2018 KPSS lise P94 puan türünde en az 50 puan almış olmak koşulu aranmaktadır. Diğer 2 adet kadro ilanını da genel idare hizmetleri sınıfında ve 9. dereceden olmakla birlikte adaylarda işletme ve kamu yönetimi lisans mezuniyeti, B sınıfı sürücü belgesi ve 2018 KPSS lisans P3 puan türünde en az 50 puan almış olmak şartı aranmaktadır.

Her personel alımında ifade edilen başvuru özel ve genel koşulları Nevşehir Kozaklı belediyesi tarından da yapılan ilanda belirtilmiştir. Başvuru genel şartları 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. Maddesinin (A) bendini kapsamakla birlikte, adayların görevlerini devamlı yapmalarına engel olacak herhangi bir sağlık problemlerinin olmaması, erkek adaylar için askerlik durumunun bulunmamasını kapsamaktadır. Bununla birlikte ilan edilen kadro niteliklerinin karşılanması gerekmektedir.  İlanda bulunan kadro niteliklerinin karşılanması ve adayların daha önce çalıştıkları kamu kurum veya kuruluşlarından disiplin ve ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olması ve kara yolları trafik kanunlarınca verilen sürücü belgesine sahip olmak ilan özel şartları arasında yer almaktadır.

Nevşehir Kozaklı belediyesi 3 adet memur alımı başvuruları için başta belediyenin http://www.kozakli.bel.tr/ internet sitesinden alınacak olan başvuru formu ile bazı evraklar da istenmektedir. ilan başvurusu için istenen bu evraklar; kimlik kartı, diploma ve mezuniyet belgesi, KPSS sınav sonuç belgesi, yabancı okul denklik belgesi, 2 adet biyometrik fotoğraf, sürücü belgesi, erkek adaylardan askerlik durum beyanı ve bütün adaylardan görevini sürekli yapmaya engel bir sağlık durumunun bulunmadığına yönelik beyandır.

Nevşehir Kozaklı belediyesi 3 adet memur alımı için 16 eylül ile 18 eylül arasını başvuru tarihi olarak belirlemiştir. Başvurular şahsen veya posta yolu ile yapılabilecektir. Postadaki gecikmelerden Kozaklı belediyesi sorumlu değildir. Elektronik ortamda info@kozakli.bel.tr adresine de başvuru yapılabilecektir. Eksik bilgi ve belgelerle yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru kılavuzu

Nevşehir Kozaklı Belediyesi Memur Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın