Öğretmenevi KPSS60 Puanla İş Güvenliği Uzmanı Alımı Yapıyor

Öğretmenevi KPSS60 Puanla İş Güvenliği Uzmanı Alımı Yapıyor
Öğretmenevi KPSS60 Puanla İş Güvenliği Uzmanı Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İli Bozdoğan Öğretmenevi tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre alınacak personelin daimi kadroda İş Güvenliği Uzmanı olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru zamanı

Adaylar için son başvuru tarihi 25 Ocak 2021 tarihidir.

Başvuru şekli ve yeri

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

İş Güvenliği uzmanı için aranan nitelikler (1 Personel)

18 yaşını doldurmuş olmak (25 Ocak 2003 ve sonrası), En az Lisans mezunu olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve 4 yıllık tecrübesi olmak, KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, İş Güvenliği Uzmanlığı C Sınıfı Belgesine sahip olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak ve Bozdoğan ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00005851323’tür.

İş Güvenliği Uzmanı Kimdir?

İş sağlığı ve güvenliği alanında faaliyette bulunmak üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca yetkilendirilmiş, iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip, Bakanlık ve ilgili kuruluşlarında çalışma hayatını denetleyen müfettişler ile mühendislik veya mimarlık eğitimi veren fakültelerin mezunları ile teknik elemanlardır.

Kimler iş güvenliği uzmanı olabilir?

İş sağlığı ve güvenliği bölümlerinde lisans veya ön lisans düzeyinde mezun kişiler, Teknik öğretmenler, fizik, kimya, biyoloji bölümlerinden mezun kişiler, Mühendislik veya mimarlık fakültelerden mezun olmuş kişiler, Bakanlık bünyesinde veya Bakanlığa bağlı kuruluşlarda çalışma sistemini denetleyen müfettişler. Bu bölümlerden mezun olanlar, Bakanlıkça yetkilendirilmiş eğitim kurumlarınca yapılan eğitimleri bitirmeleri ve devamında ÖSYM tarafından düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği sınavında başarılı olmaları halinde iş güvenliği uzmanlığı belgesini almaya hak kazanırlar.

Öğretmenevi KPSS60 Puanla İş Güvenliği Uzmanı Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın