Ondokuz Mayıs Üniversitesi KPSS Şartsız Kura İle 4 İşçi Alacak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi KPSS Şartsız Kura İle 4 İşçi Alacak
Ondokuz Mayıs Üniversitesi KPSS Şartsız Kura İle 4 İşçi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun İli Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada alınacak 4 personelin Daimi Kadroda 3 Güvenlik Görevlisi ve 1 Temizlik Görevlisi olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar için son başvuru tarihi 25 Aralık 2020’dir. 

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar Türkiye İş Kurumu web sayfası açık iş ilanları kısmından elektronik ortamda ya da Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen giderek başvuru yapabileceklerdir.

Adaylar için kura çekimi 21 Ocak 2021 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Adaylar başvuru bitimi tarihinden itibaren iş ve işlemlerini Üniversite internet adresinden takip edeceklerdir.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (ruhsal ve fiziksel) olmaması gerekmektedir, Adayların 24 (Yirmi dört) saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve iç/dış mekanlarda çalışmasına engel durumunun olmaması, Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak şartları aranmaktadır.

Güvenlik Görevlisi için aranan nitelikler (2 Personel Erkek)

Lise ve dengi okul mezunu olmak, Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak, Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak (Silahsız), Askerliğini yapmış olmak, Güvenlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Tam Teşekküllü Hastaneden 5188 sayılı Kanuna göre alınmış Sağlık Kurulu Raporu bulunmak, Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak, En az 175 cm ve üzerinde boya sahip olmak, Boyunun cm. olarak ifadesinin son iki rakamının, ± 20 kg. aralığında ağırlıkta olmak şartları aranmaktadır.

Güvenlik Görevlisi için aranan nitelikler (1 Personel Kadın)

Lise ve dengi okul mezunu olmak, Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak, Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak (Silahsız), Askerliğini yapmış olmak, Güvenlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Tam Teşekküllü Hastaneden 5188 sayılı Kanuna göre alınmış Sağlık Kurulu Raporu bulunmak, Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak, En az 170 cm ve üzerinde boya sahip olmak, Boyunun cm. olarak ifadesinin son iki rakamının, ± 20 kg. aralığında ağırlıkta olmak şartları aranmaktadır.

Temizlik Görevlisi için aranan nitelikler (1 Personel Kadın/Erkek)

Lise ve dengi okul mezunu olmak, Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak, Temizlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak ve Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00005813922, 00005813940 ve 00005813953’tür.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi KPSS Şartsız Kura İle 4 İşçi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın