Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Kamu Memur Alımı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Kamu Memur Alımı
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Kamu Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OGM tarafından duyurusu yapılmış olan güncel memur alımı için başvuru gerçekleştirmek isteyenlerin kurum tarafından resmi olarak yazılmış olan genel ve özel şartları karşılamaları gerekmekte.

OGM Başvuru Tarihi Ne Zaman?

•    Başvuru için son tarih 20.10.2021 olarak açıklandı. Başvuru işlemleri hemen aşağıda bulunan resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

•    Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

http://isealim.ogm.gov.tr

Orman Genel Müdürlüğü 47 Personel Alımı Şartları Nedir?

Orman müdürlüğü için başvuru yapacak olan destek personeli şoför alımı 6 kişi ortaöğretim veya lise mezunu olmaları ayrıca B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekiyor.

2020 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve mühendis alımı 13 kişi olarak yapılacak.

Görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve laborant alımı 3 adet tarımsal laboratuvar, laboratuvar, laboratuvar ve teknolojisi önlisans mezunları alınacak.

 

ogm-isci-alimi.webp

 

Adli sicil kaydının bulunmaması ve biyolog alımı 2 kişi biyoloji, tıbbi biyolojik, moleküller biyoloji, biyoloji ve genetik lisans bölümleri başvuru yapacak ayrıca herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

Kamu personel alımları için iş başvurusu yapacak olan büro personeli alımı muhasebe, bilgisayar destekli muhasebe, vergi uygulamaları, grafik, grafik tasarım, reklamcılık, iş sağlığı ve iş güvenliği önlisans veya lisans mezunlarından alınacak.

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Kamu Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın