Rekabet Kurumları Resmi Gazete 30 Personel Alımı Duyurusu

Rekabet Kurumları Resmi Gazete 30 Personel Alımı Duyurusu
Rekabet Kurumları Resmi Gazete 30 Personel Alımı Duyurusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 Yılı personel alımları kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ilanlar yayınlamaya boş kontenjanları doldurmaya ve personel alımları yapılmaya devam ediyor. Son dakika Resmi gazete yayınlanan personel alımı haberine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Rekabet Kurumları Personel Alımları

Rekabet Kurumları Tarafından 30 adet boş kontenjanlara Personel alımı yapılacağını ve alımı yapılacak unvanların atanmaya hak kazandıklarında yüksek maaş ile istihdam edeceklerdir. Rekabet kurumları bünyesinde hizmet verecek olan Adaylar için en az lise mezunu şartı aranırken KPSS puan sıralamasını da dikkate alınacaktır.

Müracaat Koşulları

657 Sayılı devlet kanununun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıma, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları, 01 Ocak 2021 Tarihi itibari ile 35 yaşını tamamlamamış olma, Görevini devamlı yapmasına fiziksel, zihinsel engeli veya bulaşıcı hastalığının bulunmaması, 2019-2020 Yılları KPSS sınavından En az 85 yani İlk 300 kişi içerisinde yer alma şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli Ve Yeri

İlana başvuru yapacak adaylar için öncelik olarak sınav başvurusu yapmaları gerekmektedir. Sınava başvuru yapmak isteyen adaylar 29 Mart 2021 tarihi ile 09 Nisan 2021 tarihleri arasında Rekabet kurumunun resmi sitesi üzerinden Sınav duyurusu başlığı altında yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak başvurularını yapabileceklerdir.

İlan metni.

Rekabet Kurumları Resmi Gazete 30 Personel Alımı Duyurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın