Sağlık Bakanlığı 8 Bilişim Personel Alımı Duyuruldu

Sağlık Bakanlığı 8 Bilişim Personel Alımı Duyuruldu
Sağlık Bakanlığı 8 Bilişim Personel Alımı Duyuruldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada alınacak 8 personelden Sözleşmeli Bilişim personeli olarak kurum bünyesinde istihdam edileceğini belirtti.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak şartları aranmaktadır. Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunması (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak çalıştığını belgelemek)

Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri gerekmektedir.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’te belirtilen özlük hakları ve diğer kuralları kabul etmek, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya muaf olmaları ve Tutum ve davranışların göreve uygun olması gibi kriterlere sahip olmaları gerekmektedir.

Başvuruda istenen belgeler

Dilekçe örneği, Fotoğraflı Öz Geçmiş, KPSS sonuç belgesi, İngilizce dilinde YDS sonuç belgesi, Mezun belgesi, Eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların diploma denklik belgesinin onaylı örneği, Programlama dillerinden en az ikisini bildiğini gösterir belge istenmektedir.

Başvuru zamanı şekli ve yeri

Başvurular 1 – 19 Haziran 2020 mesai bitimine kadar (18:00) Sağlık Bakanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı 6001.Cadde No:9 Bilkent Çankaya/Ankara adresinde bulunan Sağlık Bakanlığı Genel Evrak birimine şahsen başvuru yapabileceklerdir. Şahsen başvuru işlemini gerçekleştiremeyecek adaylar istenilen belgeleri aynı adrese kargo ya da posta yolu ile gönderebileceklerdir.

Başvuru tarihleri içinde kargo ya da posta ile başvuru yapan adayların evrakının 25 Haziran 2020 tarihine (mesai bitimi 18:00) kadar belirtilen adrese ulaşması gerekmektedir.

Sözlü ve uygulamalı mülakat 5 – 14 Ağustos 2020 tarihleri arasında Prof. Dr. Nusret Fişek Cad. No:41 Kurtuluş Sıhhiye/Ankara adresinde bulunan Sağlık Bakanlığı Hekimevinde yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu.

Sağlık Bakanlığı 8 Bilişim Personel Alımı Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın