Sağlık Bakanlığı KPSS Şartı Yok 22 Personel Alıyor

Sağlık Bakanlığı KPSS Şartı Yok 22 Personel Alıyor
Sağlık Bakanlığı KPSS Şartı Yok 22 Personel Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 22 personelin Türkiye’de Göçmen Sağlığı Hizmetlerinin Desteklenmesi Projesi (IPA 2020/417-911) kapsamında Uzman Personel olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru zamanı

Adaylar başvurularını 21 Ocak 2021 tarihi saat 17:00’a kadar yapabileceklerdir.

Başvuru şekli ve yeri

Adaylar, başvurularını haberimizi sonunda paylaştığımız başvuru kılavuzu ve başvuru linki yolu ile tamamlayacaklardır.

Adaylarda aranan nitelikler

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak veya en az 3 yıl süre ile tecilli olduğunu gösterir belge, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak şartları aranmaktadır. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylarda Türk Vatandaşı olma zorunluluğu yoktur.

İstihdam edilecek personelin, AB Dış Yardımlarında Uygulanacak Satın Alma Usulleri Uygulama Rehberi’nde (PRAG) belirtilen gizlilik ve tarafsızlık ilkelerine uygun olarak davranmakla yükümlüdür.

Alınacak 22 personelin unvanlara göre dağılımı

AB Saha Gözlemcisi 4 Personel,  AB İhale/Satın Alma Uzmanı 1 Personel, AB İhale/Satın Alma Asistanı 2 Personel, AB Finans Uzmanı 1 Personel, AB Finans Asistanı 1 Personel, AB İzleme ve Raporlama Uzmanı 2 Personel, AB İnsan Kaynakları Uzmanı 2 Personel, AB İnsan Kaynakları Asistanı 2 Personel, AB Hukuk ve Mevzuat Uzmanı 1 Personel, AB İletişim ve Görünürlük Uzmanı 1 Personel, AB Tahakkuk ve Bordro Uzmanı 1 Personel, AB Tahakkuk ve Bordro Asistanı 1 Personel, AB Dil Asistanı 1 Personel, AB Proje Asistanı 2 Personel.

Adayların değerlendirilmesi

Değerlendirmenin ilk aşamasında adayların başvurularını eksiksiz ve zamanında yapıp yapmadıkları kontrol edilecektir. Bu aşamada başvurusunu eksik gönderen veya son başvuru tarihinden sonra başvuru yapan adaylar elenecektir. Adaylarda aranan nitelikler ve tercih nedeni olan nitelikler temelinde adaylar Değerlendirme Komitesi tarafından başvuruları üzerinden değerlendirileceklerdir. Bu değerlendirmede ücretli ve ücretsiz stajlar, iş deneyimi olarak sayılmayacaktır. Bu aşamada ilk önce aranan nitelikler veya mesleki deneyim ve nitelikler için belirtilen koşulları sağlayamayan adaylar elenecektir. Başvuru sahibi adaylara yönelik değerlendirmede tercih nedeni olan nitelikler de değerlendirilmek suretiyle başvuruları uygun bulunan ve kısa listeye kalan adaylar ikinci aşama olan mülakata girmeye hak kazanacaklardır.

Mülakat yeri ve tarihi kısa listeye kalan adaylara e-mail veya telefon yolu ile bildirilecektir. Başvuru sahiplerine ayrıca açıklama yapılmayacaktır.

Mülakata girmeye hak kazanan adaylardan istenen belgeler 

Adli sicil kaydı, Kimlik belgesinin fotokopisi, Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Yabancı dil bilgisini gösteren belgenin fotokopisi.

Başvuru kılavuzu.

Sağlık Bakanlığı KPSS Şartı Yok 22 Personel Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın