Sahil Güvenlik 150 Astsubay Alımı “Başvuru Ekranı”

Sahil Güvenlik 150 Astsubay Alımı “Başvuru Ekranı”
Sahil Güvenlik 150 Astsubay Alımı “Başvuru Ekranı”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sahil Güvenlik komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı farklı unvanlarda 5 Bayan ve 145 erkek olmak üzere 150 sözleşmeli astsubay alımı gerçekleştirileceği ilan edildi.

Başvuruda Aranan Koşullar

T.C vatandaşı olma, Yurtdışın da üniversitelerde mezun olanların Denklik belgesi,  alımı yapılacak unvanlar için gereken bölümlerden mezun olma, 27 Yaşını tamamlamış olma, 32 yaşını geçmemiş olma, Silah taşımaya ve silahlı Görev yapmaya engel hukuki bir problemin bulunmaması, Yapılacak olan güvenlik soruşturmasının olumlu olması, Hamile olmama, TCK nın 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkum olmamış olma, terör ile ilgili Hiçbir zaman ilişiği bulunmamış olma, Unvanın Gerektirdiği KPSS puanına sahip olma şartları ile alımlar gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şekli Ve Tarihleri

Başvuru yapmak isteyen adaylar 15 Mart 2021 İle 28 Mart 2021 Tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar Haberimizin en altında yer alan adrese e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.

Adaylar kimlik bilgilerini güncelledikten sonra siteye siteye vesikalık fotoğraflarını yükledikten sonra başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvurularını gerçekleştiren adaylar başvurularını gerçekleştirdiklerinden emin olma için “başvurularım” kısmını kontrol etmelilerdir.

Başvuru listesinde isimleri Bulunan Adaylarda belgeler

Ustalık/Çıraklık/Kalfalık belgesi, Sürüce belgesi, Çalışma süresi belgesi,  Sertifika belgesi, Hizmet belgesi, gemi adamı belgesi, sporcu lisans belgesi, Mesleki yeterlilik belgesi, mahalli lisans belgesi, Şehit veya gazi yakın belgesi,  PPL veya CPL belgesi, ve diğer belgeler belgeleri istenilmektedir.

Duyuru Metni.

Sahil Güvenlik 150 Astsubay Alımı “Başvuru Ekranı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın