Şeyh Edebali Üniversitesi Memur, Temizlik Personeli Ve Güvenlik Alımı

Şeyh Edebali Üniversitesi Memur, Temizlik Personeli Ve Güvenlik Alımı
Şeyh Edebali Üniversitesi Memur, Temizlik Personeli Ve Güvenlik Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başvuru düzenleyeceklerin Yükseköğretim Kurumlarının Elektrik Teknolojisi ön lisans programından mezun olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P93) 65 ve üzeri puan almış olmaları gerekiyor.

ÜNİVERSİTE MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Üniversite personel alımı için son başvuru tarihi 12.11.2021 olarak açıklanmıştır.

Başvurmak isteyen tüm adayların www.bilecik.edu.tr sitesi üzerinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte başvurular şahsen veya posta yolu ile Üniversite Yazı İşleri ve Belge Yönetimi Şube Müdürlüğüne yapılacaktır.

 

universite-memur-alimi.jpg

 

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Yükseköğretim Kurumlarının Adalet ön lisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmaları, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmaları ve başvuru bitim tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmaları gerekiyor.

İktisat, İşletme, Maliye, Muhasebe, Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve iletişim becerilerine sahip olmaları gerekiyor.

Temizlik personeli alımı için başvuracakların Erkek olmaları Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmaları ve başvuru bitim tarihi itibarıyla 40 yaşını bitirmemiş olmaları gerekiyor.

Kamu güvenlik alımı için başvuracakların Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmaları, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması, 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS P94) 50 ve üzeri puan almış olmaları ve 170 cm den kısa olmamaları gerekiyor.

Şeyh Edebali Üniversitesi Memur, Temizlik Personeli Ve Güvenlik Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın