SGK Proje Kapsamında Sözleşmeli 45 Personel Alacak

SGK Proje Kapsamında Sözleşmeli 45 Personel Alacak
SGK Proje Kapsamında Sözleşmeli 45 Personel Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SGK 45 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak
Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Daire Başkanlığı Sözleşmeli Personel alımı için sınav ilanı yayınladı .Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi kapsamında Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilecek alım için Kayıtlı kadın İstihdamının arttırılması hedeflenmektedir. Kadın İşçilerin teşvik edilmesi ile kadın istihdamlarının arttırılması amaçlanmaktadır.

SGK İl Müdürlüklerinde İstihdam Edileceklerdir
Sosyal Güvenlik Kurumundan yapılan açıklamaya göre çalışma illeri; Aydın, Denizli, İstanbul,  Samsun, Ankara, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere 27 Ay süreli sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Sınava Katılmak İçin Genel Şartlar 
Güvenlik araştırması açısından engeli bulunmamak, Görevin yapmasına engel bir sağlık sorunu olmamak, Yurtdışı ve yurtiçi seyahat engeli bulunmamak, SGK da daha önce proje kapsamında çalışırken işten çıkarılmamış olmak, Kamu haklarından muaf olmamak ve Başvuru yapacak Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak

Başvuru Yeri ve Şartları
Başvurular için son başvuru tarihi 13.08.2021 mesai sonu olarak belirlenmiştir. yapacak adaylar en fazla 3 pozisyona başvuruda bulunabileceklerdir. Başvuru da istenilen belgeler Başvuru ve Özgeçmiş Formu, Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi, İş deneyimini belgelemek için adayların daha önce çalıştıkları iş yerinden  alacakları, çalıştıkları
ünvanı ve görevlerini çalıma zamanını gösteren çalışma belgeleri veya bu bilgileri içeren SGK hizmet döküm belgesi, Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge, Kimlik fotokopisi, Görev yapmasına engel sağlık probleminin ve seyahat engelinin olmadığına dair beyanları, 2 adet vesikalık fotoğraf (yeni çekilmiş veya en fazla son 6 ay içerisinde),Adli Sicil Kaydın Yabancı dil durum belgesi (Yabancı dil bilgisi istenen pozisyonlar için) Başvuruda bulanacağı pozisyonları gösteren belgeler.

Başvuru Kılavuzu.

SGK Proje Kapsamında Sözleşmeli 45 Personel Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın